2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینجاجایه این کارهانیست

اتفاقا دقیقا ایمجا جاشه حالا بگو چرا

چون اینا تو مراکز اهدای تخمک که میرن فقط دو ملیون بهشون نیدن یک عالمه تخمک ازشون میکشن

و بعدا اونارو ۶۰ ملیون تومن به گیرنده تخمک میفروشن

عاید این بنده هلی خدا دو ملیون پول و درد و مرض میشه خدای نکرده

ولی اگر مصرف کننده و فروشنده نستقیم در ارتباط باشن هم پول بیشتری گیر اینا میاد هم خریدار بنده خدا کمتر پول میده

این وسط شر دلال جماعت کم میشه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
كتاب خون فروش رو زياد ميخونده احتمالا راههاي زيادي هست واسه پول دراوردن توجيه خوبي نيست واسه پول د ...

تا وقتی تو موقعیت کسی قرار نگرفتین قضاوتش نکنین ...

فروختن تخمک  و اسپرم هم صدمه ای به بدن نمیزنه .... جامعه الان ما وحشتناک فقیر شده ... اینقدر راحت نمیشه ادما رو سرزنش کرد

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اتفاقا دقیقا ایمجا جاشه حالا بگو چرا چون اینا تو مراکز اهدای تخمک که میرن فقط دو ملیون بهشون نیدن ی ...

والامن ازاینجورچیزهاسردرنمیارم من فقط شوخی کردم اگرناراحت شدی حلال کن❤❤❤

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
👨‍👩‍👦
كتاب خون فروش رو زياد ميخونده احتمالا راههاي زيادي هست واسه پول دراوردن توجيه خوبي نيست واسه پول د ...

پول غذا نداشته چه برسه به کتاب

با دوتا بچه گرسنه شوهر معتاد

میگفت عقلم نمیرسید برم کار کنم خونه مردم از یکی یاد گرفته بودم خونمو مبفروختم

یک کیلو خون میفروخته سی هزار تومن پول میگرفته

میفهمی یعنی چی

سه چهار روز یکبار شکم خودشو بچه هاشو با پول خونش سیر می‌کرده 

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
آخه من خودم تو مرکز دیدم یکی به خواهر شوهرش تخمک می داد

تخمک گویا مشکلی نداره اسپرم مشکل شرعی داره.من فک میکنم. تخمک چون زن ب زن باشه مشکل نداره ولی اسپرم نامحرم برای خانم مشکل شرعی داره

ما آبادانیا   

چرا نی نی سایت اینجوریه

اول همه شروع میکنن به توهین و تمسخر و تحقیر

بعد ی بنده خدایی از استارتر دفاع میکنه

بعد ازون همه شروع میکنن اون اولیا رو شماتت میکنن که چرا مسخره میکنی و بعد به استارتر راهکار میدن😐

یعنی این روند همهههه تاپیکاس

🌷
تا وقتی تو موقعیت کسی قرار نگرفتین قضاوتش نکنین ... فروختن تخمک  و اسپرم هم صدمه ای به بدن نمی ...

البته فروش تخمک سرطان زاس و خیلی هم دردناکه

کمک کار خونه ما چند بار فروخته و عوارض هم خیلی داره

هنوز بعد ازچندین ماه که گذشته ماهی دوبار پریود میشه و خیلی دردناک

با یه کاز کوچیک غش میکنه

درصورتی که خیلی قوی بوده قبلا

اونم واسه بچه هاش کرده سه بار هر بار دو ملیون لهش دادن

خودش گفت فهمیدم چقدر عوارض داره دیگه انجام نمیدم

تخمک گویا مشکلی نداره اسپرم مشکل شرعی داره.من فک میکنم. تخمک چون زن ب زن باشه مشکل نداره ولی اسپرم ن ...

اینو نمی دونم ولی تخمکو دیدم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
چرا نی نی سایت اینجوریه اول همه شروع میکنن به توهین و تمسخر و تحقیر بعد ی بنده خدایی از استارتر دف ...

جای بدی نی نی سایت

جای تحقیر هم نوع

به قران گریم گرفت

حالم خراب شد از حرفای یه عده

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
پول غذا نداشته چه برسه به کتاب با دوتا بچه گرسنه شوهر معتاد میگفت عقلم نمیرسید برم کار کنم خونه مر ...

من اتفاقا همچين موردي ميشناسم دوتا پسرداره يه شوهر معتاد يه زن خيلي فقيره اطراف وحاشيه تهران ، هرروز مياد كارگري تو خونه مردم ماهي٢،٣ تومنم درامد داره ،خونه خواهرم مياد هفته اي كار ميكنه . خيلي ام فقيره

پس ميشه پول دراورد

البته فروش تخمک سرطان زاس و خیلی هم دردناکه کمک کار خونه ما چند بار فروخته و عوارض هم خیلی داره هن ...

وای بیچاره ... من در مقایسه با فروش کلیه گفتم ...

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...