2777
2789

اونایی که اربعین رفتن کربلا حتما این صحنه ها رو دیدن 

مثلا بی نوبتی ها تو صف ها 

چقدر من با خانم ها بحث میکردم انقدر حرص خوردم باورتون میشه مریض شدم و از ناراحتی دستم بی خود و بی جهت میگرفت هیچ وقت اینطوری نشده بودم همه دعوا کردن تو چکار داری 

یا هر چی میخوردن ظرفش پرت میکردن همون جا 

یا مثلا روز برگشت اتوبوسمون یه موکبی نگه داشت 

خانم ها رفتیم اتاقک خانم ها غذا خوردبم 

چهار پنج تا خانم که فامیل هم بودن 

خوردن و ظرف هاشون همون وسط رها کردن 

حداقل جمع کنید بگذارید داخل هم!!!!

واقعا بعضی ها خیلی بی نزاکت هستند

یا مثلا جایی سرویس بهداشتی بین راه میرفتیم بعضی ها فحش میدادن چرا امکانات کم، کثیف و..

دوست داشتم بهشون بگم زشته برا به زایر بددهن باشه

یا ابالفضل العباس علمدار 

نداشتن فرهنگه

یه شبه درست نمیشه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما همه جا همینن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
2803
2804

من در حالت های عادی (غیر اربعین ) که کربلا رفتم خیلب تعجب کردم از مردم عراق اصلا مثل ما برای غذا گرفتن شلوغ نمیکردن

کربلا شبای جمعه خیلی غذا میدن

مردمش خیلی عادی رد نیشدن صاحب غذا تعارف میکرد

هرچندتا هم میدادن

ولی اینجا کافیه یکی غذا نذری بده همه هجوم میبرن

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

عزیزم ما دیگه شان ایرانی نداریم 

ایرانی بی فرهنگترین نژاد شده حتی رده بعد افغانستان 

اینایی که تو تلوزیون میگن ایران مهد فرهنگ مهمون نواز ایرانی پاکیزست شعار تو‌تلوزیون 

ایرانیها خیلی خطرناکن واقعا و بی فرهنگ

2805

درست بشو نیست مگه اینکه این نسل ها از بین برن و نسل جدید بویی از شعور داشته باشه

خدا نکنه ادم گذرش به توالت عمومی های بین شهری بیفته

طرف با ظاهر چیتان پیتان پوشک بچه رو پرت کرد سمت درخت و سبزه ی کنار جاده و رفت ...

حرص نخور مریض میشی

درسته ولی خانم های عراقی خیلی بدتر بودن،  همونجا کهنه بچه عوض میکردن پرت میکردن وسط😳، با کفش رو فرش راه میرفتن،  یه جارو نمیزدن خادم حسینیه که زوار میاد تو کثیفی نخابه،  ینی افتضاااااح،  

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

وااای من کربلا رفته بودم چندتا ایرانی بخاطر موز دعوا میکردن باهم😔😖😐😕

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
2801