2777
2789
عنوان

اسم دخترمو میخوام عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مگه اسمش چیه؟ 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
نمیگی چرا؟!

کلا جواب نمیده الکی تاپیک زده😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
2804
شما اینکارو کردین؟  وکیل میخواد؟

نه نکردم ،وکیل چرا برو ثبت احوال عوض کن البته اگه مذهبی نباشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
آره میشه،باید بری ثبت احوال،بهت میگن چکار کنی،اما چندتا اسم بهت میدن،اسمهای مذهبی فقط از اونا باید ا ...

الکی انلاینیم اسی رفته تاپیک گردی😂😂

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
2805
فکر کنم پشیمون شده از کرده ی خودش،که تاپیک زده    

اخه جالب اینجاست جواب هیچکسم نمیده😀😀

نمیگی چرا؟!

عزیزم اسم بچه من نیلاس 

میخوام بزارم نیلیا چون همین الانم صداش میکنیم نیلی

نمیخوام دو اسمه بشه

نیلا و نیلیا بهم نزدیکن اما نیلیا رو من بیشتر دوست دارم اون موقع همسرم نیلا دوست داشت اما من نه

تو این زندگی  چیزی لذت بخش تر از کتاب و فیلم و دخترم پیدا نکردم
2801