2777
2789
عنوان

بیاین باهم فحشش بدیم ! مرگ بر .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با جاری نشستن خیییلی سخته من دوساله جداشدم عااالیه 

اونم کسی که مثل رادار میمونه مامانم میاد خونه ما یا کسی دیگه سریع به مادر شوهرم خبر داده اونم دو گرم غذا میگیره دستش میاد که ببینه چه خبره اونم شوهر احمقش که میگه چرا تو پله ها میری و میای پارسال مواد میکشید بالگد زد به در و کلی اعصاب خوردی دیگه الان یکسال صبح با شوهرم ۶:۳۰میرم بیرون خونه مامانم و ساعت ۵ برمیگردم زندگیم عذاب اور شده

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
2803
خدالعنتش کنه اون جانی بالفطره رو روی هیتلر رو سفیدکرد😑😑😑

خدا بزمین بزنه 

همه سیاست مدارای جنگ طلب 

من طراحی سایت شخصی، فروشگاهی، شرکتی، انجام میدم با قیمت مناسب.هر نمونه ای که بخواین طراحی میکنم. 
ایکاش میشد هر وقت از شوهرامون خسته میشیم دیلیتشون کنیم ی دونه اپدیتشو دانلود کنیم😐

واقعا چی میشد اخه 😂😂😂

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
2804
یه کلیپ توی اینستا دیدم پدره جنازه بچش روی دستش بود هرکاری میکنم نمیتونم فراموش کنم کاش همه سیاست ...

کورد ب هر کی اعتماد کرده پشتش خالی کردن

امیدوارم ک ترکیه خار ذلیل و دست خالی برگرده

و کوردهای سوریه و مردمش پشت هم متحد بشن و باشن

مرگ بر دروغگوی کذاب

2805
2801