2777
2789
عنوان

دوره مادر شوهر بازیو عروس بازی خواهر شوهر بازی هنوز نگذشته؟؟؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 68 پست
همه دل پری از مادر شوهرا دارینااااااا😂😂😂😂 عاغا من غلط کردم😂😂😂👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻تسلیییییم

من مادر شوهر ندارم ، اما چون متاهل هستم درک دارم و میدونم حس طرف مقابلی ک گله میکنه چیه. . . زن باشی میفهمی چون درک میکنی و تجربه ات زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

مگه بدی و بد ذاتی و حیله گری و حسادت و دروغ و این دست بدی ها ریشه کن شده توی جامعه کنونی ما ؟؟؟؟

اگه وجود نداشته باشه این رذایل اخلاقی که بندگان خدا شاکی نمیشن و اینجا تاپیک نمیزنن !

بنظر من باید راهکار درست داده بشه در مقابل این مشکلات و اینکه خودمون دنبال بهتر کردن روابط باشیم و اصلاح خودمون در وحله اول 😍

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
نی نی سایته خب اوانیوم غنی نکنین اسمشو تغیر بذیم بذاریم مادرشوهر سایت

از من به تو نصیحت اینقدرررر راحت نشین دیگران رو قضاوت نکن اینجا از روز اولی که افتتاح شد قسمتی هم برای درد دل داره حتی قسمتی برای تغذیه و حتی خرید و فروش هم داره پس فقط برای مامانا نیست...

اینجا تالار و دسته بندی داره شما برو توی دسته بندی و تالاری که میخوای.نه اینکه بدون اینکه جای این خانما باشی قضاوت کنی و مسخره ببینی زمین گرده عزیزم خیلی به خودت نناز

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
2804
1 سال بیشتره

خب هنوز تازه عروسی ...نترس تنشون ب تنت میخوره.....نگاه من خودم سوگلی مادرشوهرم تو 3 تا عروس  ولی اصلا نترس بزار بگذره میبینی....یا رو خودت نمیزاری یا هنوززیر پوستین

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

من قبول دارم سو تفاهم نشه نگفتم کسایی ک مشکل دارن کسایو گفتم ک فحش کاری میکنن خدایی زشته وگرنه همه مشکل میتونن داشته باشن ب قول یکی از دوستان شاید مادر شوهر من خوبه البته زیر ابیم میره گاهی ولی من مشغول زندگیه خودمم و طرز فکرم اینه مادرشوهرمم یه مادره و اصلا کاری بهش ندارم بکاریم میکنه من فقط میخندم یبار جلو خودم دیدم داره جلو اون یکی جاریم ادامو در میاره میگه مریم بخور از این غذا ک بعدا نگن شور بود بد مزه بود ال بود بل بود

منم خندیدم گفتم مادر جون بخدا من نمیگم شوهرم همش میره میکه من میگم غذاهاش بدن😂😂😂

میشه بگی تو کدوم طبقه هستی شما ک دعوانمیکنید😐😐من اصلا باهاش دهن به دهن نمیشه ک بخوام سر تاپیکت جبهه بگیرم.و اینک خانما دردودل نکنن ک دیگه میمیرن.بنظرم شما میزان درکتو ببر بالا

2805

والا منم فکر میکردم چرت و پرت ، همیشه تو روابطم موفق بودم همه یه جوری دوستم دارم که حتی تو یکبار برخوردم تو ذهنشون میمونم البته این لطف خداست به من ، شوهرمم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا چرا چرا چرا من خارم تو چش خانوادش ولی خوب همچی پشت سرمه تو روم کاری نمیکنن و حرفی نمیزنن ، تا بوده همین بوده جانم 

۳۰ سال متاهل

در ضمن گاهی برای ادم مشکلی پیش میاد که کسی رو برای در دل نداره و اینجا کلی گوش شنوا هست که هم شرایطتت هستن و میای باهاشون حرف میرنی اروم میشی اگه مادرشوهری و خواهرشوهری نیست پس جایی برای رفع اختلافات خانوادگی هم نیست پس چرا خودت تاپیک زده بودی شوهرم نمیزاره تا سر کوچه برم؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
2801