2777
2789
عنوان

دوره مادر شوهر بازیو عروس بازی خواهر شوهر بازی هنوز نگذشته؟؟؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 68 پست

من یه سوالی برام پیش اومده..خب همه ی عروس های نی نی سایتی ، خواهر شوهر هم میشن دیگه .مادرشوهر ها هم قبلا عروس بودن دیگه ...

نتیجه اینکه جنس ما خانمها خوب نیست دیگه نه ؟ خخخ

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دردو دل کنن ولی نه دیگه دعوا و کتک کاری و فحش ب مادرشوهراشون اینجا

تکبیر✊✊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من یه سوالی برام پیش اومده..خب همه ی عروس های نی نی سایتی ، خواهر شوهر هم میشن دیگه .مادرشوهر ها هم ...

کلا زنا دوست دارن ی چیزی ک دارن مال خودشون تنها باشه...الان زنه میگه شوهره مال من تنهاست و مادرشوهره هم پسره رو حق خودش میدونه...خدایی دوطرفم حق دارن هم اون مادره عم این همسر

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
2804

دعوا ک منظور گیس و گیس کشی نیست😐😐🤣🤣بحث باید گفت،

دروغه ک پیش نیاد،منم اوایل ازدواج فکرمیکردم به به چ خانواده شوهرم خوبن باهام،🙄الان بعد۲سالو نیم شناختمشون،چیزی ک به دلشون نباشه با عروس لج میشن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
اخه دعوا زشت نیست؟؟؟

نه چ زشتی داره بعضیا زبون نمیفهمن......البته من در حد لفظی دعوا کردم....اونم فایده نداشت دیگه ی بار دعوا کردم الان دیگه احترام میزاره

بنظرم این بحثا ازقدیم بوده تاالان حتی اینده هم خواهد بود ادم با مادر خودش بحثش میشه بعضی وقتا دیگه چ برسه خواهرشوهرو مادرشوهر هیچوقت تمومی نداره 

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
دعوا ک منظور گیس و گیس کشی نیست😐😐🤣🤣بحث باید گفت، دروغه ک پیش نیاد،منم اوایل ازدواج فکرمیکردم به ...

اره باید موقعیتش پیش بیاد...کافیه ی بار شوهرت نره سرکار و مادرش زنگ بزنه فک کنه سرکاره رو بلنگو باشه بعد قشنگ اون روشونو میبینی....من این اتفاق برام افتاد تا متوجه شدم

2805

اینجور که من توی سریال های خارجی متوجه شدم توی کشورای دیگه مخصوصا غرب معمولا مادرشوهرا یکی از عروسارو ترجیح میدن یا با عروسا سرد‌برخورد میکنن و دوسشون ندارن اما عروسا تنها کاری که میکنن اینه که مادرشوهرو آدم حساب نمیکنن و اصلا جواب کاراشو نمیدن و حتی درمقابل این رفتارای مادرهمسر یه لبخند تمسخرآمیزی میزنن بخاطر همین تقریبا هیچوقت دعوای عروس مادرشوهری من ندیدم توشون و اصلا گویا تفکرشون اینه که خب اون مادر همسرمه و جای خودشو داره؛ بنظرم مشکل خیلی از ما که بقول شما همش تاپیک دعوا میزنن اینه که میخوان جواب تک تک رفتارای مادرشوهرو بدن و اونو مثل هوو میبینن تا مادر... من دوسه ماه اول زندگی ازونجایی که نمیدونستم باید چجوری بود خیلی حرص مادرشوهر و جاری رو میخوردم ولی یهو به خودم اومدم دیدم شوهرم مال خودمه! زندگی مستقل دارم! اونام خانواده شوهرم هستن مثل خانواده خودم، بخاطر همین کاااملا بیخیال شدم و اصصصلا جواب تیکه ها و... شونو نمیدم و فقط یه لبخند میزنم،باورکن که احترامشون بهم خیلی بیشتر شده و انگا منو ارزشمندتراز خودشون میبینن!

🌸یه صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستین🌸
اره باید موقعیتش پیش بیاد...کافیه ی بار شوهرت نره سرکار و مادرش زنگ بزنه فک کنه سرکاره رو بلنگو باشه ...

دقیقا تا موقعیتش پیش نیاد کسی نمیدونه

من با شوهرم دعوام شد خونه بابام بودم مادرشوهرم ازهیییچی خبرنداشت اومد دم خونه بابام نمیدونی چکار کرد😥بااینکه میدونستن مقصرشوهرمه،بعدش منو شوهرم اشتی کردیم رو سیاهیش موند برا اونا ک دخالت بیخود کردن،تا قبل اون من عروس خوبه بودم😏از جلو چشمم افتادن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
2801