2777
2789
مثل من دیگه من تازه آهن میخورم

منم از امروز شروع میکنم

بابا کپسولاشون خیلی بزرگه ادم حس میکنه میخواد خفه بشه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستشون درد نکنه خدایی👏👏 اگه تونستی یکم به غذا مثلا خودت برسی.یا کمک کنیتو باقی کارا. مثلا شستن ما ...

دقیقا منم اینطورم

احساس پوچی دارم

یه کار دیگه میکنم خیلی راضی ام از خودم

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
خانما کسی پریودم میشه؟ مگه نمیگن وقتی شیر خودتو بدی تا شش ماه یا بیشتر پریود نمیشی؟ من امروز پریود ...

من از روز چهلم شدم

سیستم بدنا فرق داره

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
2803
وای خدا کپی پیست همن بخدا دیروز گیلدا غر الکی رو یاد گرفت هی میگه ایییی اییییی بعد تف میکنه بیرون. ...

اخ اخ گفتی خواهراین برنامه دیشب تا دم صبح ادامه داشت بخدا میخواستم دیگه سر پستونک و بکنم از حرص اخه هی بردار بشور باز از نو ۲ ۳ تام پستونک خریدم تا کارم راحتر باشه.الان بردم پشت بوم یه ذره راهش بردم مثلا خسته شده اومده چشماشو بسته.راسته عزیزم گیلدا جان وقتی دمر میشه چه کاری میکنه.سلنا هی بدتشو میکشه به سمت بالا انگار مرد عنکبوتیه.بعدم بالا اوردن داریم تو برنانه.

خانما شما همه برگشتید به تنظیمات کارخونه؟ من همش عصبیم به ترک دیوار غر میزنم  به شوهر بدبختم ...

ببین گفتی عصباتی منم خیلی پرخاشگر شدم.به همه میپرم امپرم میره بالا.بیدلیل.مامانم میگه ادم با تو حرف میزنه بدتر به هم میریزه از بس به ادم گیر میدی.در مورد موی بلندم بگم .منم موهام خیلی بلنده شوهرم نمیزاره کوتاه کنم.میبافم  از پشت میندازم تو بولیزم.از اونطرفم بولیزم و میکنم تو شلوارم راحت.ده دونه مو پیدا نمیشه دیکه کف زمین.

2804

سلام مامانا میشه جواب سوال منم بدین؟

دخترم سه روزه یهویی و الکی بی اشتها شده حتی اندازه بدو تولدشم شیر نمیخوره برا کسی پیش نیومده؟

علایم سرماخوردگی تو نوزادان با بزرگسالان یکیه؟

خانما کسی پریودم میشه؟ مگه نمیگن وقتی شیر خودتو بدی تا شش ماه یا بیشتر پریود نمیشی؟ من امروز پریود ...

برای هر کسی یک جوریه من سر اولیم بعد از چهل روز پریود شدم برای دومی دقیقا ۳ماهگیش ولی مامانم برای همه بچه هاش تا وقتی شیر داد پریود نشد

2805
الی جون،ماشاءا...وزن گل پسر خوبه. امیر حسین وزن تولد ۳۶۰۰بود،۴ ماهگی ۶۴۰۰ بود،هفته دیگه باید واسه و ...

چراببری

دخترمنم وزن تولد۳۷۰۰وزن چهارماهگی ۶۳۰۰

ولی بهداشت گفت روی نموداره ومشکلی نیست

اها مو رو نگوووو من که رفتم کوتاه کردم،ولی بگما تاثیر نداره توی ریزش فقط تو شستشو و خشک کردنش منم ...

واقعاتاثیرنداره کوتاهی موبراریزش؟

اخه میخواستم ازتون تقلیدکنم منم برم موهام روکوتاه کنم 

که انگاری بی فایدس

2801