2777
2789
عنوان

تاثیر تزریق سیناتروپین در قد

2679 بازدید | 9 پست

سلام کسی تابحال برای فرزندش سیناتروپین استفاده کرده ؛ من دخترم هورمون رشدش خیلی پایین بود و دکتر گفته حداقل یکسال استفاده کنه . از طرفی چون بلوغ اش شروع شده همزمان با اون دیفرلین داده که روند بلوغ اش کند تر بشه .دیفرلین هم خیلی درد داره ؛ خیلی ناراحتم موقع تزریق اش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید بچه یکی از دوستام با اینکه از هفت سالگی علاعم بلوغ داشت دکتر گفته چون سن استخوانیش جلو نزده نیاز به دیفرلین نداره دختر شما از چند سالگی علاعمش شروع شد؟ عکس سن استخوان گرفتین براش؟

بنظرم با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید بچه یکی از دوستام با اینکه از هفت سالگی علاعم بلوغ داشت دکتر گفت ...

آره سن استخوانی اش 7 سال و 10 ماه بود ؛ شهری که هستم متخصص غدد نداره ؛ بردمش تهران پیش دکتر مویری . حالا تا نوبت بعدی که بخوام ببرم کنترل گفتم بپرسم شماها تجربه خاصی دارید ؟

خوب اگه تو هشت ونیم سالگی سن استخوانش هفت سال و ده ماه هست که بنظرم خوبه یعنی جای رشد زیاد داره بنظرم حتما با یه متخصص غدد دیگه هم مشورت کنین خیلی از دکترای غدد الان الکی بچه ها رو به هورمون میبندن نگفتین بلوغش از چه سنی شروع شد؟

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنید منم الان دقیقا شرایط شمارو دارم ممنون میشم راهنماییم کنی ...

لطفا بهم بگید شرایط دختر گلتون الان چجوریه از لحاظ تاثیر سیناتروپین و رشد قدی و همینطور روند بلوغ و پریودش ؟؟؟ عوارضی خدایی نکرده نداشته تا حالا  ؟ سر درد یا چاقی ؟ لطفا تو خصوصی جوابمو بدید و درخواست دوستیمو قبول کنید به هم صحبتی با شما نیاز دارم . متشکرم

خداوندا هر سه فرزندم را به خودت میسپارم در همه حال محافظشان باش