2777
2789
مامان ها و باباها از دانسته ها و تجربه هاتون بگید به نظر شما در تهران برای اول ابتدایی ثبت نام در غیر انتفاعی بهتره و یا دولتی؟
به نظر من دولتی.
پسر من سال آینده میره کلاس پنجم وتا پایان دوره ابتدایی فقط دولتی میفرستم.انشاالله برای راهنمایی غیرانتفاعی.
همسرم خیلی به غیرانتفاعی اصرار داشت ولی دلیل من توجیهش کرد.به نظر من معلم های دولتی سختگیر تر هستند و از روز اول با مقررات مدرسه آشنا میشوند و یاد میگیرند با کلاس سی نفره میشه درس خوند.
ولی دوره راهنمایی که از نظر سنی حساس هستند و نیاز به تمرکز آموزش هست غیر انتفاعی بهتره.البته این نظر را من از چند معلم خبره شنیدم.
إلهي و ربي من لي غیرك

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم .
نه نمیشناسم من منطقه دو هستم .
من زمانی که پسرم میخواست کلاس اول بره هفت مدرسه را رفتم دیدم و کلی تحقیق کردم تابه نتیجه رسیدم.شما هم حضوری برو هم مدرسه را ببین .باکادر مدرسه صحبت کن.با مادرها خصوصا مادرایی که بچشون کلاس اول بوده صحبت کن و نظرشون را راجع به آموزش و کادر مدرسه بپرس.
انشاالله انتخاب خوبی میکنی.
إلهي و ربي من لي غیرك