2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین ترشی لیته

49274 بازدید | 51 پست

سلام

خیلی دوس دارم ترشی لیته درست کنم اما تاحالا لیته درست نکردم ترشی لوبیا سبز وبامیه وسالادترشی .نازخاتون درست کردم ولی لیته درست نکردم

تجربه هاتون رو  رو کنید لطفا😊❤

خاص فقط خداس🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیته خوشمزه نمیشه هیچوقت چون توش بادمجون داره😤

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
بیشتر ببینید

تو ترشی لیته ت بامیه بریز خیلی خوب میشه، همه‌ی مواد ترشی و‌چرخ کن ،بادمجون و با سرکه بپز ،میتونی یکی دوتا بادمجون و دودی کنی خیلی خوب میشه بدی دود میگیره 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خانماتو پریودی ترشی بزاری خراب میشه؟خیلی شنیدم الانم مواد ترشی خریدم پریود شدم 

😨 درست کن این حرفا چیه؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
بیشتر ببینید

لیته ۳ نوع داریم ک من جنوبیشو بلدم.

بادجونو ریز خرد کن بزار با سرکه بپزه.

بعد سیر و هویج بزن بهش خووب میکسش کن.

بعد گشنیز و ریحون و نعنا بزن .

توام نازخاتونو بگو لطفا برام

اخرین سنگر سکوت است