2777
2789
عنوان

خانمها شماحساب بانکی یا پس اندازی دارید که از شوشو مخفی باشه و ندونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاس سپید شوهر منم خیلی مرد مسئولیت پذیر و خوبیه . همیشه هم میگفت خونه نصف نصف .ولی موقع عمل که شد گفت سخته دو نفری بریم دنبال وام و اینا .
منم خیلی سخت نگرفتم اما الان پشیمونم .
ببین اصلا مهم نیست . به نام من باشه یا به نام شوهرم . ولی خب آدم فکر میکنه اینقدر کار کردی هیچ . خواهر شوهر من کار نمیکنه ولی خونه شهرستان بنامشه . چمیدونم خونه ای که توش میشنن نصفش بنامشه .
شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
مونا جون منم بهش گفتم الان بزن حرف شوشوی تو رو زد. ولی گفت وقتی ساخته بشه دیگه این مشکلات رو نداره راحت میشه اینکارو کرد . الانم که میخواد شروع کنه به ساختن
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی
منکه پس انداز نکردم یعنی هر چی پس انداز داشتم دادم واسه ساخت خونه

الان که هیچی ندارم شوهرم میگه من میدونم تو یه 10 میلیونی جایی پس انداز کردی به من نمیگی میخوای سورپرایزم کنی سورپرایز نمیخواد بده برم بدهیامو بده

حالا من هر چی قسم قران بخورم که ندارم مگه حالیش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا یا نباید بگی یا اگه گفتی دیگه تمومههههههههههههههه
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد
عزیزم اشتباه کردی که گفتی البته منم مثل تو جو گیر میشم ولی دیگه می دونم چیکار کنم اگر من جای تو بودم می گفتم از مامانم یا خواهرم قرض گرفتم تا بدونه که باید پس بده و هم اینکه بهش کمک کردم .زیاد به حرف اقایون اعتماد نکن که به نامت می زنند تا به پای عمل برسند هزار تا بامبول در میارند جالبه کمک کردن و وظیفه خانمها می دونند ولی وای از روزی که بخوان در قبال این کمک چیزی به اسم خانمشون کنند باید خدا به داد برسه.هیچ وقت مقدار پس اندازتو به شوهرت نگو تا همیشه به اون پول پشتت گرم باشه