2777
2789

سالاد الویه نذری درس کردم به مقدار زیاد قراره بزنیم تو نون ساندویچی ببریم سرمزار مادر شوهرم. فقط اینسری بامرغ درس کردم اصلا مزه نداره هرچی سس  و نمک میزنم مزه دار نمیشه چیکارکنم؟😢ینی ابروم پیش خانواده شوهر بر باده. توش 4 کیلو سیب زمینی زدم. 1کیلو خیارشور یه سینه مرغ با دوتا رون .13 تا تخم مرغ. 4 تا هویچ. 200 گرم کالباس سس هم 1.300 زدم ابلیمو فلف سیاه هم زدم سس رو با اب مرغ درس کردم چی کم داره که مزه نداره نمیدونم لطفا کمکم کنین برا ظهره این غذا

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

توچهارکیلو سیب زمینی و سیزده تا تخم مرغ فقط یه سینه و دوتا رون مرغ گذاشتین خوب معلومه مزه نمیده بعدم رون مناسب نیست اصلا تخم مرغشم خیلی زیاد زدین خیارشورم یکم دیگه میخواد یه کنسرو نخود فرنگی و یه فنجون هویج رنده شده هم بریزین این ظرف شما فقط  شده پوره سیب زمینی تخم مرغ 

دوتا سینه دیگه بپزین با فلفل سیاه و پیاز  ریش کنین با یکم اب همون مرغ قاطیش کنین با موارد بالا شاید بهتر شد یکم ژامبون دودی هم خیلی میتونه کمک کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
2809