2777
2789
نخودچی:
بی تأثیر نیست..
اما دیابت بیماریی هست که معده سرد میشه و کبد گرم و باید عمل این دو رو بالعکس کرد
یعنی کبد رو سرد و معده رو گرم
موفق باشی
در ت.ل.گ.ر.ا.م با ما باشید.... @seyedhakim373

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم لطف کردین

عرق چهل گیاه ؟
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
2805
ممنون آقا سید

خیلی لطف کردید

موفق باشید
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
سلام سید جان شما هم تاپیک زدید خوب کاری کردید واقعا اینجا به شما نیاز بود ازتون ممنونم
راستی با داروهاتون پریودم منظم شد
من که سال تا سال پریود نمیشدم الان خیلی خوشحالم که تو طول یه ماه مداوا شدم
راستی داروهای جدید رو دارم استفاده می کنم
البته تخم هویج و رازیانه رو قطع کردم
رازیانه فکر کنم دوره اش تموم شد
تخم هویج هم که فرمودید تا 10 روز بعد پریودی ادامه بدم که اونم دورش تموم شد
الان چه تجویزی برام دارید
لطفا منتظرم
خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
سلام آقای سید نرگس شما رو به من معرفی کرد
من لکه بینی زیاد دارم. تقریبا وسط هر دوره شروع میشه تا پریودم شروع میشه
این ماهم تازه دو هفته از تموم شدن دوره م گذشته بود که پریود شدم. یعنی دوبار تو یه ماه!
داروی گیاهی هست که لکه بینی رو خوب کنه و پریودها رو منظم ؟
متشکرم
شیدا
شکراً لله شکراً لله شکراً لله 
سلام ممنون میشم اگه کلوپ بزنید چون توی کلوپ خیلی گفتگو راحتتر هستش

دوستانم ظاهرا قبلا از طریق شما دارو دریافت کردن و موثر بوده
بگذار عشق خاصیت تو باشد ....نه رابطه خاص تو باکسی ....
من هم مشکل نرگس جان رو دارم:
33 سالمه و از 16 سالگی پریودهام نامنظم شد مرتب ال دی بهم میدادن ولی تا قرص مصرف میکردم خوب بود بعدش که قطع میکردم دیگه پریود نمیشدم
سال 86 خدا بهم عنایت کرد و درحالیکه به داروهای شیمیایی برای بارداری آلرژی نشون میدادم با خواست خدا باردار شدم
از اون موقع دوباره پریود ها سال یه بار شده از آذر سال گذشته تا الان هم پریودنشدم و از خوردن داروهای شیمیایی هم خسته شدم
اینم بگم که با جوشونده های گیاهی بسیار بسیار بسیار سردرد و حالت تهوع شدید میگیرم
ولی داروی شیمیایی نمیخوام استفاده کنم
خواهشم از شما اینه که برای این موارد بهم داروی گیاهی معرفی کنید:
1- مشکل خودم
2- زودانزالی شوهرم که الان شدید شده
3- درمان سینوزیت دختر 6 سالم که وقتی سرمامیخوره مدام حالت تهوع داره چون خلط بینی اش میریزه تو حلقش و باعث میشه حالش بهم بخوره
ازتون ممنونم
بگذار عشق خاصیت تو باشد ....نه رابطه خاص تو باکسی ....
2809