2777
2789
عنوان

صبا روی بال فرشته هاست

2595 بازدید | 14 پست
خوشحالم برای صبا
خوشحالم که دیگه از دست این دکترای نادان راحت شد
خوشحالم که توی بغل فرشته هاست و دوتا بال کوچولو داره که هرجا بخواد میره
خوشحالم که حالش از همه بچه های روی زمین بهتره
خوشحالم که تمام آسمانینان دارن به صبا کوچولو محبت میکنن تا جای خالی مامانشو براش پر کنن

اما

دلم داره میترکه برای فاطی
برای دل فاطی

برای وقتی که بره خونه و وسایل صبا رو ببینه
برای وقتی که شبا از خواب بیدار میشه اما صبا نیست که شیرش بده
برای لحظه به لحظه و ثانیه به ثانیه اش
برای خونه فاطی که از صدای صبا خالیه

برای بابای صبا که خسته بیاد خونه صبایی نیست که بپره توی بغلش و خستگیش رو به در ببره

خوش به سعادتت فاطی جون
خوش به سعادتت که اینقدر خوبی و خانمی که لایق همچین امتحان بزرگی بودی
اینقدر بزرگی که خدا صبرت رو اینجوری به مرحله امتحان گذاشت و تو سر بلند بیرون امدی
خوش به سعادتت که توی آسمونا یه فرشته کوچولو رو گرو گذاشتی خدا خودش سرپرستی رو به عهده داره
خوش به سعادتت که اینقدر صبوری که خودت هم از این همه صبر تعجب کردی

خوش به سعادتت مامان مهربون
اینقدر مهربونی که از اینکه فرشته کوچولوت راحت شده تو هم احساس راحتی میکنی
اینقدر فداکاری که درد هجران و دوری جگر گوشه ات رو جون خریدی و خواستی اون راحت بشه

من مطمئنم که خدای مهربون از قلب تو اجازه گرفت
اول اجازه گرفت و وقتی تو بااشک اجازه دادی دختر کوچولوی نازت رو راحت کنه خدا هم راحتش کرد
حتما اگه تو اجازه نمیدادی خدا روی زمین زیر دستگاهها صبا رو نگه میداشت
اماااااااااا دل مادرانه صبور و فداکار تو از خودگذشتگی کرد
قلب مادرانه تو فرشته کوچولو رو از زیر دستگاههای زمخت و بد هیبت نجات داد و روی بال فرشته های مهربون راهی آسمونش کرد

دلت قرص و محکم عزیز دلم
دلت صبور مامان فاطی عزیز
روحت سر شار از صبوری مادر فداکار

ای خدایی که خودت گفتی مهربانتری از مادر به بنده ات

ای از مادر مهربانتر

صبای عزیز و دیگر بنده هایت را که در کودکی از مادرانشان به سوی خودت میبری را زیر سایه پر از رحمتت چنان غرق در شادی کن که جای خالی مادرشان رو احساس نکنند

و

به مادرها و پدرهای داغدیده شان که باز هم از مادر برایشان مهربانتری چنان صبری عطا کن که تا روز وصال به جگر گوشه شان همه و همه مبهوت این صبر خدایی باشند

به حرمت مهربانی ات
به حرمت صبر عظیمت

به مامان صبای کوچولو دوست عزیز ما در کلوپ فرشته های شهریور و مهر هم صبر جمیل عنایت بفرما

برای صبر فاطی عزیز و همسرش سوره والعصر و یک صلوات قراءت بفرمائید.
اشکمو در اوردی..................خداکنه هیچکس داغ فرزند نبینه

خدا صبرشون بده................
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییییییییییییییییییییی نه تو رو خدا این خبر راست نباشه
الهی هیچ مادر و پدری داغ فرزند نبینن
وای به روز اون مادر و پدر این همه بچه اذیت شد آخرش هم اینطوری بی نتیجه
فقط یه کلمه خدا صبرشون بده
زندگی کن و لبخند بزن بخاطر آنهایی که از نفست آرام می گیرند و به امیدت زنده هستند[smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
خیلی وحشتناکه فقط خود خود خود خدا میدونه که چه قدرررررررررررررررررر سخته و فقط خودش میتونه صبر بده

ای خدا کمکشون کن حالا که اینطور امتحانشون کردی خودت هم کمکشون کن
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
خدا به مادرش صبر بده
دیروز رفته بودیم بهشت زهرا سر مزار یه عزیزی که بیست و شش سالگی تنهامون گذاشت قبر کنار این عزیز تازه پر شده بود و متاسفانه اون هم یه جوون بود دلم برای مادرش تیکه تیکه شد چنان ضجه می زد که دل سنگ آب می شد از آروزهایی که برای دامادی پسرش داشت می گفت از شبای امتحانش از بچگی هاش انگار که تمام دوران زندگی بچه اش داشت جلو چشمش مرور می شد و همه رو به با زبون شیرین مادریش تعریف می کرد خدا بیامرز بیشتر از بیست و شش یا هفت سال نبود چهار روز بود فوت شده بود خدا همه ی اسیران خاک رو بیامرزه
خدا به دل فاطی صبر بده که واقعا درد بزرگیه و باید شیر زن باشه تا از پس اش بر بیاد و حتما هست
خدا صبرش بده
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت