من نمیخوام برم دانشگاه . تو تاپیک قبلی م هم گفتم به شوهرم هنوز نگفتم . امروز صبح به شوهرم پیام دادم که قبول شدم . بیچاره اینقدر ذوق کرده زنگ زد به خواهر شوهرم . خواهر شوهرم هم زنگ زده به من با کلی خوشحالی انگار خودش قبول شده . آخه میکروبیولوژی آزاد شهر خودمون قبول شدم .میترسم برم تو این رشته پشیمون شم . البته خواهرشوهرام و برادر شوهرم همشون تحصیل کرده ان . اونا بیشتر از من برای این رشته ذوق دارن . ولی من همش استرس و دلشوره دارم . کاش شوهرم اجازه میداد یه سال دیگه بخونم
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممنون ار دلداریت . والا اینجا بعصیا میان خودشون هیچی سواد ندارن بدتر ادمو دلزده میکنن .
عزیز من شماهی ک میای نظرخواهی میکنی باید جنبه همه چیزو داشته باشی
کسی ک شمارو دلزده میکنه داره شمارو راهنمایی میکنه قطعا باید اون طرف اونقد فهم وشعور داشته باشه که نظرات و راهنمایی هارو قبول کنه
✔تیکرتولدیه خانومه خاصه✔ که اووونم منم... ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓
ممنون ار دلداریت . والا اینجا بعصیا میان خودشون هیچی سواد ندارن بدتر ادمو دلزده میکنن .
اگه هم ک از نظرات من ناراحت شدید معذرت میخوام
من فقط قصد اینو داشتم ک راهنماییتون کنم ک بخاطر دل شوهر و خواهر شوهر ک ۲بار به شما گفتن دکتر نرید دانشگاه
مچکر و خدانگهدار
✔تیکرتولدیه خانومه خاصه✔ که اووونم منم... ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓