2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
اون چرخ کرده هه فک کنم همونه که من میخوام میگن منافذ باز میکنه قدیم تو تاپیک یکی گفت
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم سه سالشه خیلی موهاش کم پشته اصلللا رشد نداشته تو این سه سال چیکار کنم موهاش خوب شه ,در ضمن ارد نخود همون ارد نخود چی که مغازه ها دارن؟ اگه خودمون نخود چرخ کنیم چجوری ابشو بگیریم
2805
سلام بچه ها ، من با توجه به تجربه های شما رفتم و یه آزمایش کلی دادم. مقادیری که نرمال نبودن رو مینویسم لطفا اگه کسی مشکلش مثل من هست حتما پیغام بزاره: تستسترون 0.025 L LH/FSH: 1.28 H VLDL: 16L VIT D: 11.6L فریتین: ۲۵.۴L یکماه تاریخ قاعدگیم ۱۰روز دیرتر شد. ریزش مو+ عدم رشد مجدد مو
به خود سوگند بفرست
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سوگند جون.مرسی که جواب میدی .من مدتی هست که ریزش موهام نسبت به قبل کمتر شده البته اونم احتمالا به خاطر مصرف اسید فولیک و ویتامین د بوده .چون کمبود این ویتامین هارو داشتم و کف سرم موهای ریز در اومده ولی این موهای سمت شقیقه هام‌ اصلا تغییر نمیکنه.کلا وقتی قبل حموم روغن مالی میکنم موهام ریزش پیدا میکنه .هم کف سر هم شقیقه ..به نظرت اگه این ریزش به خاطر چربی سر هست چی برام بهتره ؟
ارد نخود از کجا باید تهیه کرد؟ منظورم اینه که چجور صابونی؟ اخه مثلا دکتر روازاده که. دکتر طب سنتیه میگه فقط از این صابون قدیمیا باید به موهات بزنی کاش جندتاصابون معرفی بکنی
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
سوگند جان ممنون که جواب همه رو میدی کسایی مثل شماکه جواب گرفتن مایه امیدواری و پشتگرمی برای ادامه ماها هستن من میخوام شروع کنم وقول میدم از بعداز شروع کردنم بهتون بگم چطور بوده فقط باید بتونم یکی دوتا از روشا رو انتخاب کنم و ادامه بدم
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
سوگند جان میشه منم تو گروه ت لگ رامتون عضو کنی
2810