|
مشاهده متن کامل بحث +
1679878 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها یه سوال دارم.من یه مدت که خیلی حنا و روغن و...میزدم به موهام یه چندتا برجستگی رو سرم درو مده.کسی هست که این اتفاق براش پیش اومده باشه.روز به روز هم دارن بزرگتر میشن.لطفا کسی اگه میدونه اینا چین بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیربد اول موهات رو با ماسکها تقویت کن. بعد برو سراغ روغن. من هم اول از ماسکها شرو کردم تا ریشه تقویت بشه. بعد رفتم سراغ روغنها. ضمنا روغن رو با توجه به طبع سرت بزن. اگه سردت سرده روغن گرم استفاده کن. و بر عکس. در ثانی ریزش طبیعیه. موهای سست میریزن تا قویترش دربیاد. و یه توصیه روغنها رو متعادل کن. گرم و سرد رو با هم بزن.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است. پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
رویا جان برا کاهش هورمونای مردونه نعنا خوبه ، رازیانه ، اسطوخودوس و ... خوبن حتما استفاده کن هورمونای مردونه اولین نشونش ریزش موی سر و دراوردن موی زائده حتما تاثیر گذاره باقی چیزا هم بی تاثیر نیست هیربد شما باید اول مطمئن شید طبع سرتون چیه بعد طبق گرمی سردیش ماسک بذارید کسایی که سرشون گرمه با روغن مالی ممکنه ریزش بگیرن شما نباید زیاد بذارید رو سرتون بمونه چون چرب هم هست سرتون موها خفه میشن و ریزش میگیرید از اصل بودن روغناتونم مطمئن شید بعد استفاده کنید
نوبت متخصص غدد دارم چون این هورمون ها رو باید پزشکی درمان کرد، فقط هنوز مطمئن نیستم که ریزش موهام ۱۰۰% بخاطر این باشه. اگه کسی مشکل من رو داره حتما پیام بده