2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
سلام . برای پلیکیستیک اول باید هرمون مردانه پایین بیاد اون هم داروش اسپیرالاکتون در غیر این صورت ریزش هست با ازمایش متوجه می شین که هورمون بالا هست یا خیر بعد یا همزمان درمان گیاهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های اصلی تاپیک دیگه نمیان. اما من از دستوراشون استفاده کردم اون شبی که روغن کرچک میزنم صبحش موهام ریزشش کمتر میشه. موهای منم به شدت میریزه نمیدونم چی کار کنم؟
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
بچه ها چقدر بهم ریخته اید ...بابا اینطوری که بدتر میشید
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
کسی رزماری زده؟میگن مث ماینو عمل میکنه؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
تو صفحه اول همه چی نوشته شده اول طبع درست کنید دومم تغذیه سوم از دستورات اول صفحه باید ببینید کدوم بهتون میسازه و مهم ترین نکته افکار منفی رو دور کنید فقط یک نکته در مورد روغن کاری موها موها رو غرق نکنید ریزش زیاد میشه
من دخترم پلی کیستیک هست اوایل درمان روغن برای موهاش انجام دادیم داروی شیمیایی نمی خورد ولی تاثیری نداشت وقتی ازمایش داد هورمانهاش بشدت بالا بود برا همین روغنها روش تاثیری نداشت . دکتر رفتیم بعداز هفت ماه مصرف دیان و اسپیرو کمی بهتر شد. ولی برا موهاش ی تزیق به اسم سوپربیوتیک انجام داد که روی هم رفته خیلی خوب شد قبلا کف سرش پیدا بود ولی الان بهتر شده ولی تصمیم داریم گیاهی هم انجام بده
مشکل مو اول باید از درون حل بشه تو همین سایت بعضی ها وقتی هورمونهاشون خوب شده از گیاهی هم همزمان جواب گرفتن. والا وقتی مشکل داشته باشی هر چی دربیاد دوباره می ریزه
ولی خیلی تاثیر داشت قبلش پوست بدن وسرش خیلی چرب بود هر روز باید سرشو می شست ولی الان 3 روزم بگذره چرب نمی شه. پوست بدنش هم روشن تر شده قبلا به خاطر هرمون پوستش دون دون بود و بدنش هم موی زاید داشت
دخترم پلی کیست بود و پریودهاش نامنظم از سه چهار سال قبل ولی دکترها تشخیص نداده بودند خودش هم اهمیت نمی داد فکر می کردن ریزش موهاش ارثی ی تازه 7 ماهش پیش تشخیص دادن قبلش هم موهاش خیلی پر بود یدفه یک سال پیش خالی شد
آوا.رها پست ها : 880عضویت:1393/12/22 0 ماهرخ جون همه به من میگن خودتو داغون کردی اما چه کنم یک زن کچل هستم جای من باشین ریلکس میمونین؟ هیچ جا نمیرم چون مو ندارم عزیزم من کاملا درک میکنم که چقدر سخته ولی خب الان انقدر راه هست که ادم کمتر غصه بخوره .مهمونیا پودر تاپیک بزن برو ...زیبایی های دیگه ای که داری رو پر رنگ کن .مثلا میگم هیکل زیبایی داری یا صورت و....اینا رو بیشتر نشون بده مو رم پودر تاپیک هست پوستیژ هست البته من از پوستیژ خیلی بدم میاد همون 4 تا شوید خودم بهتره
2810