2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
الراز جون من مشهدم تهران نیستم میشه از دختر داییت بپرسی چیکار کرده. من دیگه واقعآ ناامید شدم. Only جون من اصلا ریزش نداشتم ولی بعد از زدن روغن ها ( همون دستورات صفحه اول) شروع کرد به ریزش الان دیگه نمیزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران نمیدونم شاید مشکل داشتن روغنات چون این همه ادم از روغن ترکیبی استفاده کردن هیچکس ریزش نگرفته چون متعادل هست اما با روغنای دیگه چون طبع ها متفاوته به بعضیا نمیساخت صفحه اول ترکیبه
کیانا،کارن😍😍
الراز جون تو رو خدا از دختر داییت بپرس پیشه چه دکتری رفته مشکلش چی بوده؟ و چی واسش داده بود؟؟ماینوکسیدیل؟؟ باران جان منم دقیقا مثل توام 4 سال قرص خوردم هیچ تاثیری نداشت از زندگی خسته شدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
تار موهای من نازک و مواج شدن مویی هم اگه رشد میکنه رنج رنجه چطور بگم مثل موج های سینوسی ریاضی یا سیم تلفن..انگاری مردن...پس چرا دوباره در میان با همین حالت... خانمایی که موهاتون ریزش داره شما هم تار موهاتون ظاهرش مثل منه یا کسی دلیلشو میدونه
اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام من سال پیش تو این تایپیک بودم با بابونه و مریم گلی و دو هفته یکبار حنا ریزش موهام رو از 100 رسوندم به 5 اینم بگم اولش موهایی که سست هست میریزه اما بعد سه بار استفاده محکم میشه من پیاز قرمز و سیر امتحان کردم خیلی عالی بود بعد رفتم تو روغن ترکیبی و شنبلیله و البته بهترین روغن روغن کندوش هست باید برید پیش دکتر طب سنتی اون مزاجتون رو تشخیص بده این مهمه موهای من شروع کرد به در آمدن اما در اثر یک استرس بزرگ و شوک همه دوباره ریخت البته داروها رو 6 ماهه نزدم در کل هفته پیش دوباره رفتم طب سنتی و دوباره انشالله میخوام شروع کنم دکتر طب سنتی به من گفت هیچ وقت پیاز مو از بین نمیره هروقت مزاجت متعادل شد دوباره در میاد من ایمان دارم دوباره موهام پر میشه اگه اول تایپیک خونده باشید میبینید چیزی به نام ارث وجود نداره تفکرتون رو عوض کنید من تو 5 ماه استفاده از روشها اول صفحه نتیجه رو دیدم موهام شاداب شد جون گرفت اما خب استرس بدترین عامل هست یک چیز دیگه من دو هفته است که قرص اکوفن میخورم به دکتر طب سنتی گفتم گفت عالیه حتما از شامپو اکوفن هم استفاده کن و منم کلیت نت سرچ کردم مه راضی بودن سری قبل اناکاپس خوردم بعد دو ماه نتیجه معلوم شد اما الان اناکاپس تو بازار موجود نبود اولین گام برای من متعادل کردن مزاج هست دوم الان 30 تا ریزش دارم میخوام برسون به 5 دوباره انشالله سوم میخوام روغن هندی رو امتحان کنم این سری البته توش حتما رزماری میریزم من در مورد روغن نارگیل پارسال کلی تحقیق کردم این نتیجه تحقیقم هست من چهار تا روغن نارگیل بهتون معرفی میکنم که همشون خارجی هستند و خیلی پراستفاده.. روغن نارگیل سی بی سی : ساخت سنگاپور هست و مالزی هم تحت لیسانس میزنه. فوق العاده است و واقعا خالص است و البته بوی زیادی هم داره. هم میتونید استفاده خوراکی کنید و هم بهداشتی برای مو. فوق العاده توصیه میشه. این روغن رو من 18 خریدم از مروی و البته بیشتر عطاری ها هم دیدم واقعا بوی نارگیل دیونه میکنه آدم رو و البته من از بوی نارگیل متنفر م روغن نارگیل واتیکا : فقط استفاده بهداشتی داره ، محصول کشور امارات. برند واتیکا فوق العاده برند معروفی است در بین کشورهای حاشیه و محصولاتش هم کیفیت خوبی دارند. روغن نارگیل پاراشوت : این روغن محصول کشور هند است. برند فوق العاده معروفی است. حتی توی سایت آمازون هم محصولاتش پرفروش هست. این لینک رو ببینید تا به شهرت این روغن نارگیل پی ببرید. روغن پاراشوت فقط استفاده بهداشتی و پوست و مو دارد. روغن نارگیل hemani یا همانی : این محصول هم ساخت کشور سریلانکا است و در پاکستان بسته بندی میشه. هم استفاده خوراکی و هم بهداشتی دارد. بسته بندی زیبایی دارد بچه ها خوردن پودر شنبلیله رو فراموش نکنید و اگه میتونی سبوس برنج لالا بریزید و بخورید پودر تخم شنبلیله فقط یک ق م خوری بخورید تو ماست یا دوغ قاطی کنید بیشترش سمی هست نا امید نباشید بچه ها طب سنتی ممکنه طولانی باشه اما انشالله همه نتیجه بگیریم یادمه در مورد روغن ها و محلول ها یکی از دوستان میگفت ممکنه چند بار اول ریزش شدید بشه اما بعد خوب میشه برای من که صادق بود
اره باران جان ریزشت برا ماینوکسیدل هست،۱۰۰٪ حتی ۱٪ هم شک نکن بدی ماینوکسیدل همینه قطع کردی ریزش وحشتنااااااک میاد سراغ ادم،دقیقا برا همینه خیلیا ازش گریزونن،عزیزم خیلی اشتباه کردی وقتی ریزش نداشتی رفتی سراغ ماینوکسیدل،حتی اوناییکه ریزشم دارن حالا حالا جرات استفاده از ماینو ندارن
کیانا،کارن😍😍
2810