2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان عزیز من یه جایی خوندم که سیب زمینی، پیاز و خیلی چیزای دیگه که تو خونه موجود هستش میتونه برای مو مفید باشه مطلبش رو میذارم برا شما هم دوست داشتید بخونید شاید اثر کنه.... راهکارهای خانگی برای پرپشت کردن مو.... http://ponila.com/post/206519/browse-source-page

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقت بخیر من 4 بار یک روز درمیون آب شنبلیله زدم آخرین بار هم پریروز زدم موهامو با شامپو فولیکای حاوی کافئین شستم ولی امروز پوست سرم داره کنده میشه بس که میخاره و ناخنهام چرب شده هی دستمو می برم زیر مقنعه میخارونم پوست سرم بوی بدی هم گرفته
چرا amf??????به شنبلیله ربطی نداره اخه شنبلیله چربیه سرو کم میکنه اتفاقا نگین جان منم یکسال اسپیرونولاکتون خوردم ،ریزش وحشتناکی داشتم با اسپیرونولاکتون تقریبا ۷۰٪ ریزشم قطع شد اما بعد از یکسال اسپیرو نایاب شد و من مجبوور شدم قطع کنم که ریزشم بازم به همون شدت برگشت من واقعا دیگه داروهای شیمیایی رو در زمینه مو قبول ندارم،فقط عوارضش میمونه
کیانا،کارن😍😍
نگین جان و اونلی عزیز من بیشتر از هفت ساله ماینوکسیدیل 3 درصد اسپیرونولاکتون و فیناستراید استفاده میکنم موهام کدر و بیروحه و من هیچ تغییری حس نکردم دکتر میگه قطع کنی بقیه اشم میریزه اینقدر دارم اذیت میشم که اگه بیشتر از اینم خارش داشته باشه بازم آب شنبلیله میزنم من این موهارو از رو میبرم اونلی جان من یک شب هم با یه عالمه معجون شنبلیله بر سر خوابیدم حس میکنم بوی اون دو تا قاشق حنا از کله ام نمیره
دلم می خواد داروهامو قطع کنم باید زنگ بزنم از دکترم بپرسم چطوری میتونم آخرین آزمایشم رو بفرستم اینجا ببینین بچه ها؟؟؟ راستی خیلی جالبه من خود موهام خشک و بدحالته ولی پوست کله ام چربه
سلام من بعد از یه سال برگشتم من ماسک شنبلبله با اب چای سبز خیس می کنم توش پودر سیر پودر پیاز که خودم خشک کردم می ریزم این دفعه می خوام خردل هم امتحات کنم این ماسک آبکیه میزنم به سرموقتی خشک شد مثلا یه ساعت طول می کشه خشک بسه بعد ماسک زیتون گرچک و نارگیل قاطی کردم میزارم خیلی خوبه الان یه رشد مو سریع میخوام میخوام موهام رشدش فوق العاده زیاد باشه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
بچه ها من واقعا دیگه کچل شدم دیروز کلی گریه کردم تو رو خدا جوابمو بدین این روغنها همه موهامو ریزوند الان باورتون میشه تاپیک میزنم که سفیدی سرم دیده نشه خیلی افتضاح شده حالا اینا که ریخته در میاد یا نه؟؟؟؟؟؟ دیروز رفتم ارایشگاه موهامو کوتاه کردم ارایشگرم کوپ کرد از بس موهام خالی تر شده بود گفت فقط روغن فندق بزن من کلا دیگه می ترسم چیزی به موهام بزنم
باران جان اگر تهران و کرج هستی برو دکتر لاله کدیور نت بزنی آدرسش میاد دختر دایی من ببخشید کچل کچل شده بود در عرض ششماه درمان کردتا یه سال هم طول درمان گزاشته کف سرش پر شده
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
سلام دوستان من رفتم تو سایت تست مزاج والا هم مزاجم گرم و تر بود هم سرد و تر تکلیف چیه ؟ دوم پریا خانوم باهاتون کاملا موافقم و منم تصمیم گرفتم روحیمو خوب کنم و تلقین بد نکنم
خدایا دوست دارم شکرت
باران جان کدوم روغنا؟ قرار شد اول ریزش قطع بشه بعد از روغنا استفاده بشه چون با ازمون و خطا فهمیدن که بیشتر کسایی که موقع ریزش از روغنا استفاده کرده ریزششون بیشتر شده پس قرار شد اول با ماسما ریزش قطع بشه و ریشه موها سفت بشه بعد برا رویش مجدد مو از روغنا استفاده بشه
کیانا،کارن😍😍
2810