2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید منم کم کاری تیرویید داشتم دو سال چون تنظیم بود قرص نخو ردمچند ماه قبل اما موهام ریزش شدید گرفت فهمیدم برگشته دوباره شروع به خوردن قرص کردم و خداروشکر ریزش بهتر شد برای کسانیکه ریزش دارن اول باید با دم کرده بابونه و مریم گلی و حنا جلو ریزش رو گرفتم بعد یک ماه که ریزش متعادل شد رفتم سراغ روغنها من خیلی جسته گریخته استفاده کردم برای همین نمیتونم بگم موهام عالی شده اما نسبت به قبل خیلی بهتر شده ریزش کنترل شده و خود سر و موهام خیلی بهتره صفحه اول همه چیز رو نوشته و توضیح داده همون صفحه رو بخونید و برای خودتون یک برنامه بریزید در مورد طبع ها هر طبعی دارید صبح ناشتا سه تا ق غ خاکشیر رو با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و بخورید
چند روز پیش خانمی تاپیک زدن و گفتن که کم کاری تیرویید دارن و 15ساله که قرص میخورن و خوب نشدن و میخواستن با طب سنتی کم کاریشونو درمان کنن و میگفتن حافظه شون خیلی ضعیف شده
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
نگین خانم اگه کسی نتیجه نگرفته بود دو تا تاپیک با همچین حجمی داشتیم !! البته صفحه اول رو کامل بخونین اول آزمایش اگه ویتامین کم دارید باید درست شه اگه هورمون ... بحث تعادل مزاج هم هست ک مراجعه به طب سنتی پیشنهاد میشه در آخر ماسک و روغن مالی و مکملها
ایاک نعبد و ایاک نستعین
بچه ها من هرروز یک قاشق سبوس برنج میریزن تو ماست و میخورم به نظر خودم موهام خیلی خیلی خوب شده سبوس برنج از عطاری گرفتم بسته بندی بگیرید استرلیزه شده هست فله ای نخرید خیلی کثیفه من قبل از ناهار میخورم اشتها رو هم کم میکنه و باعث لاغری هم میشه یا میتونین شبا بریزین تو یه لیوان شیر و بخورین
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
ریزش موهای من ارثی...متاسفانه...ولی دارم کج دار مریض باهاشون راه میان.الانم روغن کندش میزنم...ببینم در دراز مدت چطوره
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2810