2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680435 بازدید | 28507 پست
نادیا جون بعضی از کارخونه ای ها هم خوبند. مثلا شرکت باریج اسانس خیلی خوبه، من خودم عصاره رزماری شو خریدم، گاهی میزنم. کامل بوی رزماری میده. بعضی از عطاری ها هم معتبر و معتمدند. در هر حال فکر نکنم به راحتی بشه تموم روغن ها رو خودت بکشی
خواهش می کنم عزیزم نه پگاه جون من به جز سفت شدن سر معده که همون نفخه حالت های دیگت رو نداشتم اما بازم می گم قبل از اینکه مزمن بشه برو دکتری که بهت گفتم عزیزم که تشخیص درست بدن امیدوارم که هیچ چیز خاصی هم نباشه،از دست این دکترا الکی در حاشیه رو که نمی سازن براشون :|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، خیییلی ناراحتم... چقدر من منتظرت بودم پگااااااه. .. منتظر تو و آوای عزیز.... من سه چهار ماهی میشه درمان میکنم... تمام صفحات تاپیک رو خوندم و وقتی تمام شد تقریبا کسی نمیومد از بچه های قدیم جز کامرون و لیموی نازنین... البته شالی و پری و بقیه دوستای گل جدید بودن و از حضورشون بهره بردم... پگاه جان این دو سه روزه که من نبودم اومدی... وقتی خوندم خیلی متاسف شدم که نبودم ... کاش دوباره بیای... بیشتر سر بزن بهمون
پگاه من تقریبا دو ماه و نیم درمان گیاهی رو انجام دادم... خیییلی مرتب و با برنامه... سیر و پیاز ، آب شنبلیله و ترکیبی شیدی جون و آملا تو برنامم بود... گاهی هم نخود و زرده و آب کاهو و اسفناج... توی اون مدت آزمایش هورمونی و ویتامین دی هم انجام دادم، ویتامین دی خیییلی کم بود و هورمونی خوب بود فقط یک مقدار پرولاکتین بالا بود.... 3 تا آمپول دی داد دکتر که به فاصله هر سه هفته یکیش رو بزنم، مکمل ریجن یک دوره و آناکپس دو دوره، و شامپو کلوران، و یه محلول دست ساز برای موهام.... من موهام خشکه... توی دو ماه اول فقط گیاهی درمان کردم و هر روز یه ماسک روی سرم داشتم... 1 روز در میون حموم میرفتم اما بعد از دو ماه محلول دکتر رو استفاده کردم و چون روغنی بود هر شب میزدم و صبحش شامپو میکردم، البته هفته ای یکبار بجای محلول دکتر ترکیبی زدم.... الان حس خوبی ندارم، همش احساس میکنم بعد از این درمانها جلوی سرم خالی تر شده... نمیدونم واقعا این طوره یا نه اما خیلی حس بدی دارم، من قبل از شروع درمان اصلا ریزش نداشتم اما الان نمیدونم چرا انقدر حس بدی دارم و حس میکنم موهام میریزه، خیییلی بده... محلول دکتر دو سه روز دیگه تموم میشه، میخوام دوباره درمان گیاهی رو انجام بدم... لطفا راهنماییم کن... البته اینم بگم من رویش داشتم، کاملا رویش رو میدیدم، اما حس بدی داشتم همیشه، فکر میکردم موهام کم شده... میخوام بدونم ماسک ها رو هر روز بذارم مشکلی نداره؟ من بعد از ماسک سیر و پیاز و فلفل یا آب شنبلیله شامپو نمیزدم، شما با شامپو میشستی؟ ماسک روغن زیتون و بادام تلخ رو یه مدت در جریان هستم که استفاده میکردید، خوب بود آیا؟ کاش راجع به انجام دادن یه برنامه جدید با بهترین ماسکهایی که استفاده کردی کمکم میکردی... واقعا ممنون میشم
اگه هر روز ماسک بذارم بده؟ باید چکار کنم؟ کدوم ماسکها؟ کدوم روغنها؟ اگه بخوام ترکیبی رو سه بار در هفته بذارم که یه روز در میون برم حموم و روزهای بین این روزها رو سیر و پیاز و فلفل و آب شنبلیله بزنم و فقط با آب خالی بشورم ایراد داره؟؟؟ پگاه کمک....... بازم بیا
شالی جان راجع به محلول دکتر پرسیده بودی، من تغییری رو حس نکردم جز اینکه مجبورم هر روز سرم رو شامپو کنم که این اصلا حس خوبی بهم نمیده، خوشبختانه داره تموم میشه و دوباره درمان گیاهی رو شروع میکنم
پگاه من همه پست هاتو خوندم... از امید و ناامیدیات در طی درمان... خیلی خوشحالم که از تلاشت نتیجه گرفتی و خیلی امیدوار شدم.... امیدوارم همیشه همینطور امیدوار و گیسوکمند باشی عزیزم
شالی جون اینم هس.نمیدونم اطلاع داری یانه. سوال از دکترجوادی درمورد پلی کیستیک درمان پیشنهادی کیست تخمدان - ترک حمام در زمان پریود - ترک مصرف سردیها در زمان پریود - بادکش گرم و خشک تخمدان – کمر – کتف و ناحیه تیروئید - حجامت عام و ساکرال و تکرار آنها برحسب نیاز - عرق رازیانه + عسل به مدت چهل شب - عرق رازیانه و عسل واژینال 14 شب در زمان پاکی - ماساژ تخمدانها هر شب با روغن زنجبیل یا گزنه - دوسین 1 تا 3 قاشق مرباخوری(مخلوط سیاه دانه و عسل) - جوشانده دم گیلاس کاکل ذرت و تخم هویج روزی 3 لیوان به مدت یکماه - استفاده از زاج سفید با عسل یک مرحله (در اورژانسها)بصورت واژینال البته تحت نظر یک پزشک با تجربه - مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهار نصفه باشد - بادام روزی 10 عدد قبل از نهار میل شود -پیاده روی روزی یک ساعت
شالی جون میشه اینم بخونی.بگی تو از کدوم قرص استفاده کردی؟ درمان بستگی به بیمار داره بعضی ها نیاز به OCP دارن در حالی که سایر بیماران از القای تخمک گذاری سود می برن درمان پایدار هایپرآندروژنیسم و هیرسوتیزم را می توان همزمان انجام داد با این حال در بیمارانی که تمایل به بارداری دارند کنترل هیرسوتیزم ممکنه امکان پذیر نباشد 1- کاهش وزن در بیماران چاق اولین توصیه است به طوری که کاهش وزن در طی دوره 6 ماهه به طور چشمگیری سبب کاهش تستوسترون می شه و در 75 درصد خانم ها سبب از سر گرفته شدن تخمک گذاری میشه 2- قرص های کنتراسپتیو (OCP): این قرص ها از تولید استروئید در تخمدان و غده فوق کلیه می کاهه و در دو سوم بیماران هیرسوتیزم را کاهش می ده امروزه انواعی از قرص های جلوگیری از حاملگی که حاوی پروژستین های جدید هستن مثل (دژوسترون و دروسپیرونون) فعالیت آندروژن ها را به حداقل میرسونه استفاده از کنتراسپتیو به تنهایی در ردمان هیرسوتیزم در زنان مبتلا به PCO ممکن است غیرموثر باشه(کمتر از 10درصد) در این بیماران مقاومت به انسولین نیز به علت استفاده از این داروها تشدید میشن 3- دپومدروکسی پروژسترون و یا مدروکسی پروژسترون استات به طور موفقیت آمیزی برای درمان هیرسوتیزم مورد استفاده قرار میگیره که 150 میلی گرم هر سه ماه دپومدورکسی پروژسترون و یا 40- 20 میلی گرم مدروکسی پروژسترون استات خوراکی 95 درصد باعث کاهش رشد مو میشه 4- GnRH agonist که تولید استروئید را از تخمدان سرکوب میگنه لوپرولید استات عضلانی هر 28 روز هیرسوتیزم را درمان می کند اضافه کردن contraceptive یا استروژن به GnRH مانع تحلیل رفتن استخوان و سایر عوارض گر گرفتگی و آتروفی دستگاه تناسلی میشه 5- دگزامتازون برای درمان PCO هایی که دچار هایپروآندروژنیسم فوق کلیوی یا مخلوطی از آن با تخمدان هستن استفاده میشه
ببین پری جون خیلی از این کارهایی که دکتر جوادی میگی شاید خوب باشه اما یچ کدوم درمان قطعی نخواهد بود. ببین pco اصلا درمان قطعی نداره، یه بیماریه که تا آخر عمر باید باهاش کنار بیای و مراقبت کنی. رژیم غذایی pco هم شاید با اونچه که ما معمولا میخوریم فرق کنه، ولی واقعا یکی از سالمترین و بهترین رژیم هاست. من قرص های دیان، اسپیرونولاکتون، یاسمین، سیپروترون کامپاند، متفورمین، خوردم. ولی این ها فقط باعث میشن اوضاعت خرابتر بشه. چون وقتی میخوری خوبی، ولی این خوب بودن به دلیل هورمون های مصنوعی بوده که وارد بدنت شده. بهترین کار اینه که بدنت رو مجبور کنی هورمون هاش رو متعادل کنه. با رعایت هر 3 جزء اساسی که برات نوشتم این بیماری قاعدتا باید درمان بشه. البته به نظرم رژیم غذایی که پیدا کردم هنوز جای کار داره و باید تحقیق بیشتری روش انجام بدم
ویتامین دی من خیییییییلی پایین بود. 4 بود! نرمالش 40 بود. من هفته ای یه قرص ویتامین د3 میخورم. مولتی ویتامینم هم داخلش ویتامین دی داره. پری جون راجع به متنی که درباره دکتر جوادی گذاشتی به فکرم رسید بهت بگم، باید از یه سری که درمان های سنتی کردن و نتیجه گرفتن کمک گرفت. مطمئنا همه درمان هاشون خوب نیست، چون برای من داشت نتیجه عکس میدادف ولی حتما چیز خوب هم داره، نمیدونم کاش یکی واقعا جواب گرفته بود و می اومد میگفت چکار کرده!