2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
دوستان برای زدن جفت یکم احتیاط کنید، صفحات اول تاپلک رو که میخوندم، بچه ها نوشته بودن جفت اول ریزش ر کم میکنه ولی بعدش زیاد میشه، برای همین جفت رو از ماسک حنا حذف کرده بودن. حالا تصمیم با خودتون، یه کم تحقیق کنین
ترانه جون اصلش اینه که بسوزه، و باید کیسه فریزر هم بکشی، یا کلاه حموم سرت کنی، برای من هیچ وقت نمیسوزه، ولی یه بار که فلفل زیاااد ریختم سرم وحشتناک میسوخت، حتی بعد از شستن هم تا چند ساعت میسوخت. مقدار سیر و فلفل رو خیلی نریز که ریشه ات رو اذیت کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من این چند روز خیلی راجع به قرص ها و تونیک های مختلف برای ریزش مو ارثی سرچ کردم. ریزش من هم ارثی هست هم هورمونی. (ژن کم مویی رو از هر دو طرف پدر و مادر دارم) کسی هست ریزش مو ارثی داشته باشه؟؟
ترانه جون ممنونم نازنین ببین درست میگم؟ سر انگشت روتوی روغن میزنیم وریشه مو رو ماساژ میدیم.کلاه میذاریم و2 ساعت بعد میشوریم. هفته ای یکبار روغن ترکیبی ویکبار ماسک پیاز کافیه؟
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
برای ریزش ارثی قرص های خوراکی مثل فیناستراید هست که کلا در کنار محاسن خودش معایبی هم داره، مثلا اینکه 6 ماه پیش از بارداری و در حین شیردهی و اینا باید قطع کنین. یه سری قرص ها هم هستند نخل اره ای (Saw palmato) داره که اون هم dht رو بلاک میکنه، مثل پروسترب. بعضی ها هورمون مردونه بالایی دارن که حتما باید فیناستراید بخورن ولی یه سری مثل من هورمون مردونه بالا ندارن ولی سلول های حساس دارن، ما ها باید از ترکیباتی استفاده کنیم که dht رو بلاک کنه، حالا یا به صورت قرص و یا به صورت محلول موضعی و یا استفاده از یه سری مواد غذایی. من خودم دنبال یه محلول موضعی خوب هستم، ترجیح میدم قرص جدیدی وارد بدنم نکنم، نمیدونم چقدر جواب میده، ولی یه مهلت 2 ماهه به خودم میدم ببینم با اضافه کردن محلول موضعی به روغن درمانی ها رویش خواهم داشت یا نه.
برای کسانی که شرایط مشابه من دارن، بهتره از محلول های موضعی استفاده کنیم که نخل اره ای دارن، نخل اره ای هم توی یه سری از محلولهای ایرانی پیدا میشه و هم توی یه سری از خارجی ها. مثلا همین تی 2 سریتا نخل اره ای داره، یا رینفولتیل مثلا نخل اره ای داره. من خودم هنوز توی انتخاب محلول موندم.
شالی جون میبخشی اینقدر سئوال میپرسم آخه تازه کارم برای شروع مکمل از چی استفاده کنم؟ ریجن خوبه؟روزی یه دونه؟ من ریزشم زیاد نیس.ولی جلو سرم چن ساله خیلی خالی شده. سنم48.پریود همنمیشم. و در واقع بعد از فوت همسرم شوک بهم وارد شد وقطع شذ 52 کیلو هم وزن کم کردم فک کنم دلایل خالی شدن جلو سرم اینا بوده.
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
2810