2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680170 بازدید | 28507 پست
من موهام وحشتناک چربه یعنی از بچگی همین بوده من حدود ده سال پیشم یک دوره وحشتناک موهام ریخت یادمه تا 4 سال فقط با همین صابون زیتونها شستم موهام عالی شده بود بعد تنبلی کردم دوباره رفتم سراغ شامپو گند زده شد به همه چی کلا من از صابون گیاهی جواب گرفتم اما یادتون باشه تو حموم بشینید موهاتون بشورید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کامرون جون خوبی عزیزم؟ من واقعا نیاز به کمکت دارمِ...من موهام به شدت داره میریزه و سریع هم چرب میشه و کف سرم پر جوش شده و کل بدنم هم ممینطور...صورتم که افتضاح...میدونم مشکل هورمونی دارم و کبدم مشکل داره....اما دنبال یه دکتر طب سنتی خوبم که مشکل هورمونیم رو حل کنه...میتونی راهنماییم کنی الان من چکار کنم پیش کی برم چی بزنم ؟؟ممنون میشم
Armita جون برای درمان کبد و سلامتی بدن یک ق چای خوری دانه گیاه خار مریم در دو لیوان آب جوش برای مدت 15 دقیقه دم کنید و روزانه حداکثر 4 بار میل شود عوارض در صورت اسهال اصلا مصرف نشود کلم بروکلی و چای سبز هم مصرف کن تنفس صحیح یعنی شکمی باعث سلامت کبد و کلیه و غدد طحال چون همیشه با این تنفس ماساژشون میدی برای چربی سرت از شامپو شون با اسانس چای سبز و نعنا استفاده کن توی ماسکهای حنا از پودر گیاه بومادران استفاده کن و یا پودر جفت jaft باعث میشه منافذ پوستت بسته بشه و در نتیجه ریزش و چربی کمتر نوشیدنی خاکشیر و تخم شربتی مصرف کن برای رفع جوش ها خوبه و برای سرت روغن مناسب طبع سرت + پماد زینک اکساید با هم مخلوط کن و با نوک انگشتا بمال به پوست سرت و جاهایی که جوش داره و بعد از 2 ساعت با شامپو بشور راحت شسته میشه از ماسکها پیاز قرمز و حنا و بومادران بیشتر استفاده کن صفحه اول و صفحه 729 پستم رو بخون درمان چی کونگ هم برای سلامتی کل بدن انجام بدید این اسم فیلمش هست سرچ کنی یوتیوپ باز میشه LIANG GONG SHI BA FA, HOU SHI BA FA, SHI BA FA XU JI I QI GONG (completo) دانلود از یوتیوپ https://www.youtube.com/watch?v=LEQYX4yB0FQ طرز دانلود از یوتیوپ https://www.ssyoutube.com/watch?v=LEQYX4yB0FQ جلوی .www فقط 2 تا ss بگذارید
وای کامرون عزیز خیلی ممنونم بابت وقتی که برای جواب دادن گذاشتی:* من صبحا ناشتا دارم چند روزیه عرق کاسنی و شاطره و خاکشیر میخورم.چای سبزم روزی 1استکان میخورم صبحا.برای مشکلات هورمونیم هم تا وقتی که برم پیش دکتر میر غضنفری میخوام ویتاگنوس بخورم.اون چیزایی که شماگفتی رو هم حتما انجام میدم دوست مهربونم
سلام خانوما ی گل میشه بگید از چع مارک روغنی استفاده کردید که راضی بودید مامان سلما جوون خیلی ممنونم عزیزم صفحه اول طرز تهیه روغن نارگیل هست ولی روغنایی مثله مورد و کرچک و نمیدونم چه مارکی خوبه خواهش میکنم جواب بدید لطفا من به قدری ریزش دارم که هرکس منو مثلا یه هفته نمیبینه متوجه بیشتر خالی شدن سرم میشه.. خیلییی ناراحتم آب پیاز قرمز منظور همون پیاز بنفشا هست که تو غذا استفاده میشه یا باید از عطاری بگیرم؟؟
نازی جون اینطور که نوشتن مارک مرحبا خوبه پیازم اره همون بنفش ها عالیه من با سیر رنده شده قاطی میکنم به نظر من اول برو یک آزمایش کامل بده دوم از حنا و بابونه و مریم گلی شروع کن اول ریزش رو کم کن بعد برو سراغ رویش شاید یک ماه طول بکشه اما واقعا با سه بار استفاده ریزش من نصف شد طرز تهیه هم دو ق غ بابونه و مریم گلی و بذار با آب بجوشه تا بشه نصف لیوان بعد یک قاشق حنا توش بریز دو ساعت رو سرت بمونه بعد آبکشی کن مواظب باش دونه های حنا توش نمونه راستی عصاره ها رو گرم بزن به سرت و اینکه حتما شامپو تو عوض کن منم منتظرم جواب آزمایش بیاد فکر میکنم دوباره تیرویید فعال شده منم جلوی سرم کاملا مشهود شده اما بازم خدارو شکر الان با کمک ماسکهایی موهام طبیعی میریزه ریزش خیلی کمتر ر شده همون حد مجاز 20 تا در روز این خودش کلی بهم امیدواری میده
نیکهل جوون خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت تو پستا دیدم روغن املا مارک مرحبا رو بچه ها تایید کرده بودن اما برا روغنایه دیگه مارک تقدیس یا ثامن یا چندتا دیگه بود که میگفتن خوب نیست اون صفحرو پیدا نمیکنم نمیدونستم روغن مورد و کرچک و اینا مارک مرحبا هست ممنونم ازت گلم
نآزی جون من موهام مشکی حنا میذارم اصلا رنگ نمیگیره اما فکر کنم حنا بزنی دیگه موهات رو نتونه رنگ کنی یا دیر رنگ باز کنه میتونی بابونه و مریم گلی بذاری فقط اونم جلو ریزش رو میگیره اما حنا واقعا عالیهههه
نیکهل جوون ممنونم ازت خیلی لطف کردی پس منم حنا رو میذارم الان اینکه موهام دربیاد واجبتر از رنگه موم هست . فقط ببخشید خیلی سوال میکنم شما حنا چه مارکی گرفتی که راضی بودی؟
2810