2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680160 بازدید | 28507 پست
پری جون و دوستان برای درمان کبد و سلامتی بدن یک ق چای خوری دانه گیاه خار مریم در دو لیوان آب جوش برای مدت 15 دقیقه دم کنید و روزانه حداکثر 4 بار میل شود عوارض در صورت اسهال اصلا مصرف نشود
pegah جون از شامپوی شون چای سبز و نعنا استفاده کن یا یک شامپوی مناسب چربی بیشتر مربوط به شامپو هست بوی پیازم با شستشوی سر با آب و سرکه یا از ماسک پیاز + عسل استفاده کن تا بوش نمونه حجامت برای چشم هم خوبه پگاه ببین کارشون خوب بوده یا نه ، حجامت مخصوص داره ناحیه گیج گاهی و ... برای تناسب فقط ورزش کن هم چربی هات آب میشه سلامتی بدن تضمین شده هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها....... من کلی علف و آشغال و دار گیاهی و ........ تو خونه دارم . بعدش دیدم یه جایی گفته برای گرفتن روغن رزماری ... رزماری رو تو اب بجوشونین ابش که کم شد این ابوبریزین تو روغن بزارین اینقدر اروم بجوشه تا ابش تموم شه عصاره اش بره تو روغن این روغنو شبا به سرتون بزنین..... خوب ...... وقتی طرز گرفتن روغنو یاد گرفتم گفتم حوصله ندارم هزار جور مواد مختلفو جدا جدا به سرم بزنم یه جا یه عصاره درست کنم از هر چی الان تو خونه هست با همون روغن درست کنم مواد علفی شامل : رزماری . دم اسب . گزنه . گلپر . برگ بو . اویشن . تخم گشنیز . مواد پودری شامل : فلفل قرمز . خردل . زنجبیل . سیاه دونه . تخم شنبلیله . اینا رو ریختم تو قابلمه اب روش ریختم اینقدر که ابش کم شد و کم کم داشت ته می گرفت . بعد دیدم خمیری شده نمی شه ابکشش کرد یه نصف استکان اب جوش ریختم بعد با بدبختی صافش کردم قاشق قاشق می ریختم تو صافی با قاشق فشار می دادم که ابش بره . بعد دوباره همین اب صاف شده کلی پودر خیلی ریز داشت دوباره همینو با یه پارچه نیمه توری شب تا صبح گذاشتم صاف بشه الان باید برش دارم شده به اندازه یه استکان عصاره اینو می ریزم تو روغن کنجد و زیتون و نارگیل و کرچک که توی خونه دارم شاید روغن مورد هم خریدم اینو می خوام شبا بزنم به سرم
مایاجان زنداداشم میگفت موهاش شدید میریخت یه مدت فقط ازصابون گلنار استفاده میکنه دیگه ریزش نداره شامپوهم اصلا نمیزنه مایاجان یه سوال ازت پرسیدم تو تایپیکت لطفا جواب بده
مایا جان من صابون مراغه استفاده کردم...مو رو ضخیم نمیکنه ولی خیلی مو رو تمیز میکنه..برای من ک اینطوره.. برای ضخیم کردن مو هیچی بهتر از تخم مرغ محلی نیست... سرتو ک شستی با آب...زرده شو خوب هم بزن...بذا ده دقیقه بمونه... بدیش اینه بوش میمونه ک فکر کنم بشه با سرکه بوشو برد... تخم مرغها رو توی جای تاریک نگهداری کن...قبلشم تست کن ببین سالمه یا نه..روزن و سوراخ نداشته باشه
ممنونم کامرون جون بله دو ساله دکتر خودمه بهش اعتماد دارم...روی گیجگاه و دو طرف بینیه ظاهرا من شامپو فلفل کریستال میزدم خیلی عالیه موهامو پر و براق میکنه..چون خوب چربی رو میگیره پوست سرمو جدیدا خشک میکنه... الان شامپوی معمولی گزنه بس رو میزنم..
مرسی کامرون جون مایا جون تمام مطالب توهمون صفحات که گفتم. کامرون جون ،من یه کم تنبلم واسه دکتر رفتن میگم اگه اینجوری درمان بشم پس اصلا ازمایش ندم دیگ شوخی کردم وقت دکتر گرفتم. مجبورم برم
سلام من جواب آزمایشم اومد . تستسترون خیلی بالا بود . البته من روز 23 پری رفتم آزمایش و دو روز بعدش پری اومد . حالا نمی دونم وضعیتم چطوره نگرانم دکتر پوست منو به زنان ارجاع داد خودش دارو نداد . ریزش مو هم که هیچی ی زیاد د د
کجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند !
من قبلا کش مو رو می بستم از بیرون میومد وقتی باز میکردم پر مو بود الان خداروشکر دیگه ازش مو در نمیاد اما در مورد ریزش تو حموم قبلا وحشتناک میریخت الان در حالت معمولی تقریبا ده تا با ماسک روغن نارگیل و شنبلیله فکر کنم یک سی چهل تایی ریخت البته یکبار بیشتر نزدم اونم سه روز پیش با بابونه و حنا و مورد و چای سبز و اسطوخودوس فکر کنم حدود 20 تا ریخت در کل ریزش نصف شده اما هنوز خیلی کار دارم فعلا اینها رو میزنم بابونه مریم گلی و چای سبز پایه ثابت گاهی پیاز قرمز و سیر رنده شده و اسطوخودوس و مورد و البته دو هفته یکبار حنا روغن فعلا فقط تخم شنبلیله و روغن نارگیل که پرورده کردم اونم شب تا صبح اگه بشه میخوام روغن کرچک بهش اضافه کنم فعلا فقط ریزش کمتر شده رویش هیچ البته من فقط سه هفتس شروع کردم اونم هفته ای سه بار فقط وقت میکنم انشالله تا عید میخوام موی جدید دربیاد جواب آزمایش تیرویید و هورمونی هم آخر ماه میاد
2810