2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680271 بازدید | 28507 پست
با اجازه شروع ختم جذب آرزوها با 124000 صلوات و یا الله صمد از اول ربیع الاولhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1021326&postID=39936043
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ایورو.شه هم شامپو و هم محلولشو استفاده کردم خیلی خوبه. از تهران گرفتم از شهرستانم گرفتم. البته شامپوشو برا همیشه میزنم الان یکساله.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آنیتا جون ممنونم از لطفت خواهر گلم. فیناستراید نخورید اصلا حتی مردا هم نباید بخورن گلم. پس الان ماینوکسیدیل نمیزنی؟ سریتا توش ماینوکسیدیل داره؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام توروخدا اونهایی که وضعیتشون مثل منه و موهاشون خالی شده بگید چی کار کنم تا جلوی ریزشم رو بگیرم.دیگه الان که موهام خالی شده اگه همین طوری ریزش داشته باشه یکی دو هفته دیگه اصلا مو نیست رو سرم من واقعا دارم نابود میشم
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
Fereshte87 عزیزم من صلاحیت اینکه بگم چیکار کنی رو ندارم اصلا... اما اینو مطمینم که استرس دشمن درجه 1 موهای شماست پس خواهشا آروم باش و به موهات زیاد فکر نکن و بدون شما که پی این هستی که موهات درمان بشه 100% درمان میشه و یک سال دیگه کلا ریزشت قطع شده و مو درمیاری. به خصوص شما که موهات پر بوده... فولیکولای موهات نمردن و مطمین باش اگه علتش کیست بوده که هست و داری درمانش میکنی حتما درمیاد موهات دوباره... منم بچه بودم موهام عاااالی و مشکی و لخت بود... همه حسرت موهامو داشتن الان نسبت به اونموقع ها دقیقا هیچی ندارم... ولی اصلا حرس نمیخورم... در میاد گلم. فقط اگه داخلیتو داری درمان میکنی استرسو کلا بزار کنار و موهاتو با روغنایی که تو این سایت هست و حنا و بابونه تقویت کن گلم
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
http://www.parsrokh.com/hair-care-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%88/kenogen-%DA%A9%D9%86%D9%88%DA%98%D9%86/kenomelatonin-%D9%82%D8%B1%D8%B5-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%86

بچه ها از این قرص استفاده کردین ایا؟؟؟
zhizhi جون من تازه درمان رو شروع کردم، حدود 2 هفته است قرص ریجن دایت میخورم، هفته ای یک بار پیاز و فلفل میزنم، هفته ای یه بار اسپری چایی سبز، یه روغنی هم دکتر شیربیگی داده بود، روغن حنا و روغن مصطکی گفته بود هرشب بزن، ولی چون موهامو خیلییییی چرب میکنه و مجبور میشدم هرروز برم حموم، یه روز در میون کردم.
من هنوز از هیچ روغنی استفاده نکردم، مارک تقدیس اصلا پیدا نکردم برای همین نگرفتم، اگه فکر میکنین ثامن خوبه پس منم ازش استفاده کنم! از یکی دو هفته دیگه هم میخوام شروع به استفاده از روغن ها کنم.
بچه ها سرگذشت موهای منم اینه که خانواده ی مادری من خییییییییلی کم مو هستند. ولی پدری نه! همه خوبن! بعد من 4 5 سال پیش دچار سندرم تخمدان های پلی کیستیک شدم، بعد یک دکتر مزخرف که توی تهران کلللی اسم داره و به نظر من دوزار سواد نداره، به من ماینوکسیدیل 5% داد! حدود 2 3 سال استفاده کردم، تا اینکه از عوارض وحشتناکش خوندم، برای همین قطع کردم، با قطع اون بعد 5 6 ماه ریزش های شدید گرفتم، بعد هم که موهام شروع به نازک شدن کرد، الان خداروشکر ریزشم کم شده، ولی جلوی سرم خالی شده، حتی میشه گفت فرقم دیده میشه! تخمدان هام هم درمان نشد، هزارجا دکتر رفتم، کلی قرص هورمونی که فایده ای نداشت! بچه ها هممون اینجا یه روزی موهای فوق العاده ای داشتیم، مهم اینه که این تاپیک هست تا به ما کمک کنه، اینجا میایم از تجربیاتمون میگیم، به هم روجیه میدیم! ایشالا هممون خیلی زود جواب بگیریم مثل بچه هایی که جواب گرفتند
فرشته جون شما هم کم کم از روش هایی که صفحه اول گفته شده استفاده کن! من هم با اینکه پلی کیستیک دارم دیگه قرص های هورمونی مثل یاسمین و دیان و... نمی خورم! اینا فقط باعث بدتر شدن شرایط میشند! عزیزم من با تجربه به این قضیه رسیدم اگه هر روز ورزش و یا پیاده روی داشته باشم، منظم مثلا روزی نیم ساعت، به شدت عوارض کیست هام کم میشن! پریود به موقع میشم! همه چیزش عالیه. حتما ورزش رو در برنامه ریزیت داشته باش عزیزم، خیلی کمک میکنه