2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
بانوی خوش اقبال: من فقر آهن داشتم به دکترم گفتم بهترین قرص آهن خارجی رو بنویس. واسم هماتینیک ایرانی نوشت و گفت کاملترین قرص آهن . منم اونو میخورم.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من دیشب جفت و حنا گذاشتم ، یعنی به این سرعت و با یه بار جواب داده ؟؟؟؟؟؟؟ آخه ریزش موهام که مثل بارون می ریخت خیـــــــــــــــــــــــــــــلی کم شده و سرم خیلی سبک شده .
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
ساحل جان اولش دکتر بهم اسپیرونولاکتون 100 داده بود روزی یکی که بهم نساخت وخواستم قطعش کنم ...یعنی سه ماه اول قرص 100 رو استفاده کرده بودم ، باقی طول درمان رو بهم اسپیرونولاکتون 25 داد روزی یکی که نزدیک دو سال خوردم ...دکتر میگفت جون دوزش خیلی پایینه مشکلی برات پیش نمیاد وبدنت هم عادت نمیکنه بعد از دوسال که خواستم کنار بزارم اولش یه شب در میون خوردم ...بعدش هفته ای دوسه تا خوردم ...فکر کنم سه ماهی همینطوری تدریجی استفاده کردم ولی همین که کامل قطع کردم ریزش شروع شد منم اون موقع بی تجربه بودم ، فکر میکردم چون مو در اومده و موهام تقریبا پر شده دیگه لازم نیست همش رسیدگی کنم ...موهامو ول کرده بودم کاملا ...بعدش میدونین که زیرش موی ژنتیکی و هورمونی رو باید مدام رسیدگی کرد ...اشتباه من این بود که یه دوره رو کاملا با بی خیالی وتنبلی طی کردم شما اگه بعد از قطع قرص ، سریع درمان گیاهی رو شروع کردی وریزشت کنترل شده جای نگرانی نیست ... من بعد از اینکه درمانهای گیاهی رو شروع کردم ریزشم نرمال شده بود ، فقط ایکاش اون دوره ی قبلش رو ایتقذر بی خیال موهام نمیشدم ...یعنی بین اون درمان شیمیایی با این درمان گیاهی اینقدر وقفه نمیزاشتم ! خیلی پشیمونم از اینکه دوسال الکی قرص خوردم :( چون برای خانومها هم استفاده همیشگی از این قرصها مقدور نیست ! اما همونطوری که دکترت هم گفت هراز گاهی ریزش اینطوری بالا وپایین میشه که یه سری از عوامل مثل همون تغییر فصل میتونه روش تاثیر داشته باشه ...مثلا واسه من همیشه تابستون بیشتر از فصلهای دیگه میریزه چون موهام چربه . یا استخر هم نمیتونم برم به خاطر کلر ...یا نباید بزارم برنامه ی هفتگیم مدام یه چیز باشه و تنوع میدم که سرم عادت نکنه یا یه دوره ای بدن به یه سری از ویتامینها احتیاج داره و...
لیمو جووون کافیه بخوای، این عکسارو سیو کن و همیشه نگاشون کن و از خدا تشکر کن که موهای ناز آفریده و زیبا پسنده
در کنارش هم تلاشتو بکن و از موهای نازت مراقبت کن بهشون برس تا شاهد معجزه بشی
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
به به سلام انرژی مثبتا چطورین دیروز زیتون گرفتم یخوردشو بدون هسته کردیم با خالم بعد تو میکسر یکم اب قاطیش کردم و خوب زدمش بعدم تو صافی ریز صافش کردم الان یه لایه روغن روشه از عطاری پرسیدم گفت تفالش عالیه بزار خشک شه قاطی حنا کن
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
2810