2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بانوی خوش اقبال من الان یه ماهه ریزش شدید دارررررررم پریشب جفت گذاشتم واقعا عالیه ریزشم خییلی کم شده خیلی
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
من جفت تو یه لیوان آب ولرم ریختم بعد ده دقیقه با حنا قاطی کردم گداشتم نیم ساعت بود بعدش ریختم رو سرم و بعد کلا پلاستکی کداشتم و بعد 30 دقبقه شستم با همین یه بار موهام خیلی خوب شده . موهام چربه اجساس می کنم تارموهام ضخیم تر شده
کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
میدونی چرا خارش میگیره؟؟؟چون ماهایی که موهامون چربه باید در کنار حنا روغن زیتون هم برزیم تو ماسکمون
یه قاشق روغن زیتون بزن به ماسک حنا و جفت بعد بزن به موهات
سرت دیگه خارش نمیگیره ، نیم ساعتم بیشتر نباید رو موها بزاری

منم اولا سرم میخارید الان دیگه روغن زیتون میزنم اصلا نمیخاره
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
رویش که بچه ها میگن کم میکنه من چند سال پیش رفته بودم فوق تخصص پوست بهم ماینوکسیدل و اینا داده بود و یه دستور گیاهی داد واسه رویش که بهم گفت پودر بلوطم داخلش بریز من اونموقع نمی دونستم پودر بلوط همون جفته و بجاش نخود آبگوشتی می ریختم .تازه فهمیدم
ماسکی که دکی گفت : حنا + سدر +3 قاشق پودر جفت +یه استکان آب لیمو ترش +یه استکان ماست ترش+آب ولرم واسه خمیر کردن هفته ای یه بار هر بار 3 ساعت بمونه
2810