2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680292 بازدید | 28507 پست
10 یا 20 تا با روغن زدن. در مجموع شاید روزی 20 یا 30 تا یعنی 50 تا در روز نمیشه اگه تقسیم کنم. اما من رویش میخوام. میخوام بعد ایوروشه یه تونیک گیاهی خوب بزنم. بهم معرفی میکنید؟ و عصاره رزماری چه مارکی خوبه؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون تو این یک سال چی نتیجه ییی گرفتی؟ کف سرت پیدا بود؟ رویش داشتی؟ شما از بچه های قدیمی یکم تعریف کن برامون. یاسی مثل همیشه شرمندم کردی مرسی. روناسم دم کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
امروز میخام ماسک جو بزارم ماسک جو: نصف استکان جو اسیاب شده یا بیشتر ، یک یا دو قاشق روغن بادام یک چهارم استکان شیر ، همه رو با هم مخلوط می کنید ،مطمئن باشید موها خشک باشه ،15 تا 20 دقیقه روی سر باشه این ماسک رو یه بار در هفته استفاده شه یا هر دو هفته یه بار پاک کردنش شاید راحت نباشه ولی به نتیجش می ارزه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
عزیزم آره نمی دونم کلی موی ریز دارم ولی هیچ تاثیری تو پوشوندن کف سرم نداشته از بچه های قدیمی 50 50 راضی بودن،مثلا چند نفرو یادکمه که می گفتن موهامون نصف شده با این روشا ولی من فعلا هیچ فرقی نکردن موهام
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...