2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میبرم عکسون رو شاسی بزنم بهش هدیه بدم غافلگیر کنمش
خودم درستش کردم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
افرین ریحانه

باید کلا تغییر کنی

بخدا درست میشه

بخداااااااااااااااااااا

با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
تو که منو از اول دیده بودی
پس چرا انقد عوض شدم

تازه من از همه تنبل تر بودم تو مالیدن خخخخخخ

فقط از ذهنم بیشتر استفاده کردم
موهای من خوب شده بعله

ولی قبلا اینجوری نبود

و قسم میخورم فقط بخاطر ذهنم اینجوری شد

من حتی کمتر از قبل ب موهام رسیدم

امیدوارم یه روز به حرفم برسین و مث من احساس راحتی کنید

شیدا هم توو ذهنش کچلی معنی نداره

باورش اینه که هرچقدم بریزه بهرحال درمیاد
واسه همینه موهاش پر شده
اون اهنگی که براتون گذاشتم رو دانلود کنین یکم ذهنتون اروم شه و امیدوااااااااااااااار
نه من واقعا باورم نمیشد با اینهمه چربی پوست سرم توفیقی حاصل بشه چون هر روز میشستم اب و شامپو به موهام اسیب میزد یک روز درمیونم موهام خفه میشد میریخت
اما اگه به یاری خدا چربیش کم بشه درست میشه حتما
بهار جان من 8 ماهه که فهمیدم کست دارم و 3 ماه اول و رازاینه خوردم و بومادران و بابونه و گاهی نعناع میخوردم البته دم میکردم
بعد از 3 ماه رازیانه رو قطع کردم...با یه فاصله 2 ماهه دوباره شروع کردم
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....