2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680437 بازدید | 28507 پست
قبلا شامپو اویدرم ضدشوره روزانه میزدم با ph5.8 تا چهار سال ازش استفاده کردم . هر شامپویی میزدم به موهام نمیخرد خیلی شامپو عوض کردم شمپو چای سبزه سینره زدم. تا چند وقت پیش رفتم پیش دکتر زهرا عباسی واسم شامپو فیتو سدرات نوشت با شامپ. سینوا صد شوره قوی که دوشامپو افتضاح ان. قرص ب 6 بهم داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شامپوهای تخصصی استفاده نکنید و همین طور ضد شوره
از شامپوی Ave قوطی سفید با درب آبی استفاده کن ملایم و روزانه هست نمی خواد هر روز شامپو کنی هر ۴۸ ساعت
مکملها کار زیادی انجام نمی دند
بهار جاننن مرسی عزیزممم ایشالله ایشالله
همچنین تو دوست عزیز و همممممممههه دوستای نازنین اینجا ایشالله

کامرون جون از وقتی که میذاری و جواب میدی خیییلیییییییی ممنونممم
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
lممنون کامرون جان از وقتی که گذاشتید و پاسخم رو دادید
دریا جان شیوه ی سما با شیدی فرق میکنه؟انقدر ماشالله پستها زیادن منه تازه وارد نمیدونم کجا رو بخونم که شیوه درمانی ایشون رو پیدا کنم ببخشید دیگه
شکوفه جون نه روش سما جون دقیقا عین شیدی عزیز هست تفاوتش جنس مو هست
مثلا شیدی جون گفتن که نوع موهاشون خشکه ولی سما جون چرب
منم جون جنس موهام مثل سما هست از رو همون برنامه ای که سمای نازنینم تو صفحه اول گذاشته استفاده میکنم.
وگرنه جفتشون یکیه
بچه ها من خیلی حالم گرفتس امروز داشتم عکس میگرفتم از کف سرم خیلی خالی شده فک نکنم هیش کی تو کل تاپیک قد من موهاش خالی شده باشه، فک نمیکنم به من امیدی باشه حالم خیلی بده
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
بهارهههههه این حرفو نزن به خودت انرژی منفی ندههه
افکار ما انرژی دارن
ایشالله درمیان بهترم درمیان

به قول شیدی جون تا 4ماه حداقل نباید شل بگیری تو کار

ایشالله نتیجه میگیریم همگی

من هر وقت ناامید میشدم میومدم تو تاپیک حرفای سما ، شیدی ، آناهید، پگاه، لیا ،کامرون وخیلی دیگه از بچه هارو اسامیشون یادم نیست که میخونم با پستاشون کلی انرژی میگرفتم دعا ب جون موهاشون و موهام میکردم.خخخ
الانم ما باید بهم دیگه همگی به هم انرژی بدیم

مطمئنن موهای عالی تا عید خواهیم داشت توکل به خدا