2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680152 بازدید | 28507 پست
ستاره جون غدد بری داروی تنظیم هورمون میده بهت.
هومو هم میتونی بری و نظرشو بخوای برای هورمونت که بالاست
برای هومو باید ویزیت دکتر بدی و داروش هم چون گیاهیه گرون نیست..یک شیشه قطره داده به من 10تومان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وشب ب خیر ب همه
من موهام هنوز ک هنوزه چرب میشه
الوئه ورا خیلی تاثیر نداره
دیگه واقعن نمیدونم چ ماسکی رو بزنم؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
بچه‏ ‏ها‏ ‏امروز‏ ‏استادمون‏ ‏میگفت‏ ‏20%افرادی‏ ‏ک‏ ‏دکتر‏ ‏براشون‏ ‏تجویز‏ ‏عمل‏ ‏میکنه‏ ‏واقعا‏ ‏ب‏ ‏عمل‏ ‏نیاز‏ ‏داره‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏بین‏ ‏همینا‏ ‏هم‏ ‏70%یا‏ ‏برمیگرده‏ ‏یا‏ ‏بدتر‏ ‏میشه.فقط‏ ‏تجارت.عمه‏ ‏م‏ ‏دیسک‏ ‏کمرشو‏ ‏عمل‏ ‏کرد‏ ‏بعد‏ ‏دوسال‏ ‏هنو‏ ‏درد‏ ‏داره‏ ‏تازه‏ ‏فهمیده‏ ‏دکتر‏ ‏درست‏ ‏خالیش‏ ‏نکرده.حالا‏ ‏هم‏ ‏چنان‏ ‏مدعیه‏ ‏ک‏ ‏من‏ ‏چیمو‏ ‏کیمو‏ ‏....‏ ‏ب‏ ‏.اون‏ ‏یکی‏ ‏دکترم‏ ‏ک‏ ‏گفت‏ ‏عملت‏ ‏خطا‏ ‏بوده‏ ‏تا‏ ‏جون‏ ‏داشت‏ ‏چیز‏ ‏گفت‏ ‏ک‏ ‏این‏ ‏کیه‏ ‏و‏ ‏چیه‏ ‏و....حالا‏ ‏عمه‏ ‏من‏ ‏بیچاره‏ ‏س.‏ ‏شوهر‏ ‏عمه‏ ‏م‏ ‏الان‏ ‏فقط‏ ‏قلبش‏ ‏میزنه‏ ‏ب‏ ‏زور‏ ‏دستگاه‏ ‏میگن‏ ‏بخاطر‏ ‏عمل‏ ‏قلبش‏ ‏خون‏ ‏کثیف‏ ‏بش‏ ‏تزریق‏ ‏شده.بابای‏ ‏دوستم‏ ‏بعد‏ ‏عملش‏ ‏سرطان‏ ‏پرستات‏ ‏گرفت.خیلی‏ ‏باید‏ ‏مراقب‏ ‏خودمو‏نو‏ ‏عزیزامون‏ ‏باشیم‏ ‏اینجا‏ ‏ما‏ ‏بیچاره‏ ‏ایم‏ ‏فقط
2810