2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680207 بازدید | 28507 پست
سلام به همگی.

خانمای گلی که مبخوان دقیقا بدونن طبع بدنشون چیه.یرن سایت طبایع اونجا یه پرسش نامه داره یکم طولانیه اما اگه باحوصله و دقیق جواب بدی.دقیقا طبع بدنتو میگه ومیگه چیا برات خوبه چیا بد.منکه دقیقا همون چیزی رو گفت که دکتر طب سنتی بهم گفته.
تو گوگل بزنی سایت طبایع میاره درضمن توسایتشم آدرس دکتر طب سنتی هم داره
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
سلام به همه
یادتون هست عکس یک گیاهی رو گذاشته بودید نمی دونستیم چیه گله های خوشه ای بنفش
مادر بزرگم گفت ارازک هست برای استرس و عصبانیت شدید خیلی خوبه
هر چی توی اینترنت گشتم نبود (ارازک) با حروف دیگه هم گشتم

http://www.8pic.ir/images/38580672827303056713.jpg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بروبکس

یه مدتی بود اینجا نیوومده بودمهااااا

واسه یبوست شب قبل خواب اینارو بخورین
هویج - سیب - گلابی- گردو-زیتون - انگور- عسل

اینا گرم و تر هستن و حسابی روده هاوتو تا صب تمیز میکنن
البته با یکی دو روز جواب نمیده باید تبدیل به یه عادت بشه

فاطی شما دقیقا داری چیزایی که واست مضره رو میخوری و چیزای مفید رو نمی خوری

اگه دکتر گفته که طبعت گرمه خیار و کاهو و لبنیات دوای درد طبع گرمه

زنجبیل فوق العاده مضره چون گرم و خشکه رطوبت روده هارو میگیره

اینم علت یبوست

ادویه و زنجبیل کلا باید از غذا حذف بشه
فقط نمک و زردچوبه

تا یه هفته هر شب از اون میوه هایی که گفتم بخور
در طول روز هم آب زیاد
یبوستت خوب میشه
سلام به همه خانمها

راستش من قبلا هم به این صفحه سر میزذم ولی بچه دومم باعث شد که کلا تنبل و نا امید بشم

امااااااااااااااااااااااا
الان بچه دومم چهار ماهه هست

من هم ریزش موی ارثی دارم و تمام سرم موهام ریخته و افتضاحه
اما همیشه با پوش دادن و پودر تاپیک و این چیزا یه ظاهری بهش می دادم

اما تو این دو هفنه اخیر وحشتناک ریزش پیدا کرد
و حالا جلوی سرم میشه موها رو شمرد

نمی دونید چه حاله بدی دارم

می خوام شروع کنم کارایی که دوستان تو صفحه اول گفتند رو شروع کنم

اول از همه ازمایش

اما یه سوال ذارم
چون برام سخته 500 صفحه رو بخونم

کسی بوده که مزوتراپی همراه با پی ار پی انجام داده باشه

موثره یا بدتر مایوس کننده هست

براتون از موهام عکس میذارم ببینید تو چه شرایطه بدی هستم

پیشاپیش ممنون
من میخام با کلی معذرت یه سوال کنم ببخشید ولی باور کنید هرچی میخام بخونم نمیدونم چرا صفحه ها رو گیج میشم میشه یه کمکم کنید ببخشیدا من یه سوال داشم من رفتم روغن زیتونو نارگیل خریدم ولی میشه بهم بگید چطوری ازش استفاده کنم لطفا؟
سلام به همه
درمان ریزش و رشد مو طولانی مدت و نباید افراطی باشه و هر دفعه ماسک و روغن و شوینده متفاوت باشه زیاد روی در رفتار تغذیه و یا شستشو هم مضر هست
پوست سر همیشه تمیز باشه از تونیک ها و داروها تجاری با هر نوع مارکی استفاده نکنید

اینجا ندیدم کسی برای پی آر پی یا مزوتراپی رفته باشه شاید دو مورد اینجا بر خوردم که گفتند خوب نبوده البته به خیلی چیزها بستگی داره این روشها چند مدل هستند تزریق ماینوکسیدیل به زیر پوست و یا خون و خارج کردن چربی و درمان برای چند ماه باید تحقیق بیشتر کنیم

آن شرلی روغن زیتون و نارگیل هر دو گرم هستند و روغن زیتون به عنوان پایه روغن های دیگه استفاده میشه مثلا عطاریها برای بدست آوردن روغن های گیاهی دیگه

پرنیا جون روغن سیاه دانه گرم هست شما که کله داغی باید با سدر و مورد و یا بنفشه قاطی کنی بزنی
آن شرلی رویاها
چون من طبع سرم گرمه از این دو روغن خیلی کم استفاده می کنم و یا برای ترکیبی
متناسب با طبع سرت اگه سرد هست
به ازای هر 30 میلی روغن ( نارگیل ،کرچک،زیتون،بادام) یکی از اینا که به موهات بیشتر می سازه یا مخلوطی از دو تا من کرچک و نارگیل رو همیشه می زنم
8 قطره روغن مورد
8 قطره روغن لاوندر (اسطوخودوس)
8 قطره روغن روزماری
16 قطره روغن مریم گلی
این ترکیب ملایم هست ولی اگه سرتون گرم هست از کرچک خیلی کم و نارگیل کم استفاده کنید.
مریم گلی ملایم هست و مورد سرد
میخوام موهامو با این ترکیب دوشنبه رنگ کنم

"با این ترکیب که زدم موهام قهوایی تقریبا روشن شده... همه میگن عالی شده موهات
فکر میکنم این ترکیب واسه موهای خرمایی و قهوایی تیره بهتر جواب بده...
12 قاشق حنا + 6 قاشق قهوه پودر شده + 5 قاشق پودر چایی سیاه + دو لیوان بابونه ی دم کشیده و خنک شده و البته غلیظ + 3 قاشق قهوه ی دم کشیده + سرکه ( دو تا قاشق)
حنا و قهوه و دم کشیده ی قهوه و چایی رو تو پیرکس ( هر ظرف غیر از فلز) با هم مخلوط کردم بعد بابونه رو بهش اضافه کردم بعدش هم آب داغ رو کم کم اضاف کردم تا خمیری بشه بعدش گذاشتم 1 ساعت بمونه بعدش هم سرکه رو اضافه کردم
....
روی سرم هم 4 ساعت گذاشتم بمونه... بیبشتر میموند بهتر میشد ( روی سرم هم با روسری و حوله بستم تا گرم بمونه)
پگاه اون روزی یه درخت گردو پیدا کزدم یه 3 ، 4 تایی گردو با پوست سبز داشت منم کندم اوردم شب شوشو قسمم میداد تو رو خدا اونارو دیگه نزنی کلت دیگه دیدم بو برده گفتم نزنم یه وقت اتفاقی میفته میگه خودت کردی ولی حالا دارم فکر میکنم که برم برگای درخت رو بکنم بیارم بزنم سرم
والا من سیرو پیاز سیرو روغن زیتون اینا رو اصلا نمیزنم چون دیگه کم مونده بود بندازنم بیرون شوشو میگه هر روز سیربخور اصلا ناراحت نمیشم دهنت بو سیر بده ولی دوست ندارم کلت بو سیر بده
2810