|
مشاهده متن کامل بحث +
1680265 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
نسیم جون به نظر من اگر مو ریزه هات میریزن روغن کمتر بزن بیشتر ماسک استفاده کن من خودم یه مدت ترکیبی نزدم بیشتر حنا و آلوئه ورا و پیاز و سیر و ... روغن خودش وقتی ریزش داری بدتر میکنه وضعیتو
منم که پارسال ماینوکسیدیل رو قطع کردم بعد دو سه ماه کلی موی ریز از سرم میریخت چون ریزبودن فقط زمانی که روی لباسم میریخت میفهمیدم داره میریزه به دکتر گفتم که موهای ریزم میریزه گفت مشکلی نیست!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با همین روغن ریزشم قطع شد البته نمیدونم دقیقا به خاطر این بود یا نه ولی همون موقع که ریزشم یهو 1/3 شد روغن میزدم الانم کمتر از 40-50 تا در روزه من قبلا حنا خیلی میذاشتم ولی به نظرم این روغن بهتر جواب میده
منم مشکل اینه که خیلی موهام نازکه اگر ماسکی ضخیمش میکنه بگین منم بزنم هنوز جلوی سرم خیلی خالی تا پر بشه حالا حالا باید بهش برسم ولی همینکه ریزشش کنترل شده خیلی راضی و امیدوارم
یه بار سیر زدم بعد حموم همه گفتن بو نمیده ولی تا یه هفته هر بار که میرفتم حموم بوی سیر توی حموم میپیچید واقعا سیر و پیاز خوبه؟ اگر واقعا بهتر از حنا و بقیه ماسکها باشه میزنم
آیلین به نظرت خانواده پسر رودر انتخاب همسر باید چقدر جدی گرفت؟ چندروزه درگیر یه خواستگارم یه مشکل خانوادگی دارن بعضیها میگن گیر ندم ولی من نمیتونم این موضوع رو بذارم کنار و بهش فکرنکنم