2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680442 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش این خانمی که من رفتم پیشش در اصل شوهرش پزشک طب سنتی هست و از ایران رفته..خانمه پزشک عمومی هست و نسخه هارو شوهرش میده..گفت فعلا باید هورمون های زنانه رو تقویت کرد بعد تو مراجعه بعدی دستورات دیگه ای میده.این دکتره تو مشهد خیلی طرفدار داره و از مریضاش که پرسیدم خیلی راضی بودن..
آزمایش کاملی اخیرا گرفتم به سفارش شیدا جون ..اونو دید و گفت هورمون مردونت از زنونه قویتره و علتریزش موت همینه..تاکید کرد استرس نمیذاره هورمون ها به حالت تعادل دربیاد.
داروش گیاههای پودر شدست که بیشتر بوی رازیانه میده ..صبح و شب باید بخورم.
دستورات غذائی هم داد..آب هویچ..جوو..جوانه ها.. سبوس برنج ..مکمل ب کمپلکس..روغن زیتون..آب زیاد خوردن مرغ و ماهی ارگانیک..سبزیجات برگ پهن ..کلا گفت مرغ زیاد نخور
داستان آب هویج چیه؟
برا چی خوبه؟
به منم یه شربت داد با آب هویج بخورم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سبوس رو چطوری میخورید؟
جالب بود آب هویج!
پس برا همین به منم داد
البته باید یه شربت بریزم توش بخورم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا