2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680238 بازدید | 28507 پست
سلام سما جون رفتم یه سری از چیزایی که گیرم اومد خریدم ولی روغن آملا و روغن هویج و 15گیاه گیرم نیومد. عطاریه گفت جای روغن کرچک روغن بادام ببر. کرچک ربطی به مو نداره . حالا یه سوال :
میشه جای اینکه حنا و بابونه سدر و......راقاطی کنم بذارم حنا و سدر خیس بخوره آبشو با آب بابونه و......قاطی کنم بصورت قطره بزنم به موهام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام موهام رنگ حنا نگیره که اگه خواستم رنگ آرایشی بزنم بتونم
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها
من جدیدا با این تاپیک اشنا شدم
من جدیدا ریزش موهای سرم خیلی خیلی زیاد شده ، اگه همیشه روزی 100 تا میریخت الان شده هزار تا ، دیگه کم کم دارم کچل میشم میشه بهم کمک کنید
البته من جدیدا ازمایش هورمونی ، هر مدلی که بگید دادم و دکترم گفتش هیچ مشکل هورمونی ندارم
لطفا به دادم برسید
خدایا خودت این دونه برنج من رو حفظش کن. آمین یا رب العالمین
من پریشب شنبلیله دم کردم با قطره چکون زدم به موهام .دیروز صبحم رفتم حمام و بعداز حمام خرگوشک زدم . امروزم ماسک حنا درست کردم زدم به موهام .
ماسک حنای من : حنا+وسمه+قهوه+سدر+دم کرده بابونه و تخم شنبلیله و چای سبز و چای معمولی و جو .

اما به نظرم اگه عصاره حنا و سدر و وسمه رو بگیریم و با دمکرده هایی که نوشتم قاطی کنیم و به شکل قطره بزنیم به ریشه موها بهتره چون :
1- ماسک خیلی سخته که به تمام ریشه ها برسه چون سنگینه و مابین موها بعضی از ریشه ها میمونه و بهشون ماسک نمیرسه .
2- من موی سفید دارم و اینطوری دیگه مشکل رنگ پیدا نمیکنم.

به همین خاطر من الان یه مقدار حنا و وسمه و سدر و قاطی کردم و با آب زیاد خوب هم زدم درشو بستم گذاشتم که چند روز بمونه بعد صافش کنم و عصارشو بگیرم و با دمکرده ها قطره کنم و بزنم به موهام.

روغنها رو هم : نارگیل +بادام تلخ+ زیتون + مورد+رزماری+ اسطوخودوس به روشی که شیدی جون گفتن ترکیب کردم ولی هنوز شروع نکردم انشاءالله از امشب هم روغن رو شروع میکنم.

فقط نگرانیم اینه که الان ماسکو زدم و نمیدونم چه رنگی بر سر موهام که قبلا رنگ شده بودن و موهای سفیدی هم که دارم 2ساعت دیگه که موهامو بشورم درمیییییییییییییاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه سفیدا قرمز بشن یا رنگ نگیرن چه کنم؟؟

انشاء الللللللللللللللللللللللللللللللله که نتیجه بگیرم و بیام به همتون بگم.
Lilypie Maternity tickers
سلام دوستان

عیدتون بسیار بسیار مبارک باشه

سحر جان شما میتونی روشی که اوا گفته رو هم اجرا کنی به این ترتیب که یک قاشق چایخوری از حنا و سدر مورد و ختمی رو بذاری با یه فنجون اب پنج الی ده دقیقه بجوشه بعد از صافی ردش کنی و عصاره باقی مونده رو چهار ساعت بذاری رو سرت بمونه
سحر جون ببخشید وقتی سوالاتو پرسیدی رفته بودم

والا این روش اوا هستش خودش که همیشه میگفت عالیه جوشوندن برا اینه که عصاره و محتویات حنا وارد اب بشه و به اصطلاح خودشو باز کنه

اره بصورت یه مایع رقیق میشه من خودم یه بار اینکارو کردم م شستنش خیلی راحتتره منتهی باید خوب از صافی ردش کنی

ختمی هم گیاه سردیه برای کسایی که طبع گرم دارند خوبه مورد رو هم پودرشو بریز ..

به قول سما از هیچی بهتره مخصوصا برای کسایی که موهای ضعیفی دارند و با حنای معمولی موهاشون کنده میشه یه بار امتحانش مجانیه

2810