|
مشاهده متن کامل بحث +
1679770 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
سلام بچه ببخشید دیر وقت ولی الان وقت پیدا کردم من ریزش ارثی دارم و تقریبا جلو سرم خالی شده و نازک شده موهام جدیدا روغن فلفل قرمز شنیدم میگن خوب کسی بوده سالها ریزش داشته و قسمت جلو سرش خالی شده پراکنده اما درمان شده ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بچه ببخشید دیر وقت ولی الان وقت پیدا کردم من ریزش ارثی دارم و تقریبا جلو سرم خالی شده و نازک شد ...
منم موهام جلو سرم خالی شده راهکاری پیدا کردین
خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روغن نارگیل طبعش گرمه مرضیه جان اره ربط داره شما اگه گرم باشید و بازم چیزای گرم بزنید به سرتون ریز ...
عزیزم لینک گروه تلگرامتونو میتونین بگین ممنون میشم
خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به شما خانومای عزیز و مو قشنگ من 7 سال بودکه درگیر ریزش مو بودم ولی خب توی 2 3 سال اخیر دیگه فه ...
عزیزم موهای من مدل مردانه ای ریزش داره یعنی جلو و فرق سر تقریبا خالی شده راهکاری دارین کف سرم چربه کم کاری تیرویید دارم که با دارو کنترل کردم
سلام من موهام بشدت نازک شده و جلوی سرم و فرق سرم و عقب سرم خالی شده و تقریبا داره کم کم خالی و خالی تر میشه چون موهام چربه مجبورم هرروز بشورمش و هرروز برای پوشوندنش شامپو خشک بزنم لطفا کمکم کنید چون نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم حتی نمیدونم چی برام خوبه چی نیست خیلی ناراحتم