2777
2789
بچه دوم بیار ۳ هم بیار قول میدم اینده بگی کاش بیشتر داشتم اصلا یادت نره

من همین الان هم اقدام کنم باردار بشم چهل سالگی به دنیا میاد بعدی رو کی بیارم 😂😂😂😂😂

بچه مادر میخواد نه مامان بزرگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکسی تو زندگیش اولویت هایی داره، مثل ماشین خونه بچه تحصیلات شاغل بودن سفرکردن و انواع و اقسام چیزای ...

همه خانما در این تایپیک دارند بهمدیگه انگیزه مالی و آینده نگری میدن. بیشترشونم برای اینده خودشون و فرزندانشونه. پس معلومه مسائل مالی در پیشرفت انسان خیلی مهمه.. الحمداله زنان امروز اون زنان نادان و بیسواد دیروز نیستن که فقط تولیدمثل کنند؛ من خودم خیلی تیزهوش و بااستعداد بودم ولی خوب چی بگم.... بخاطر فقر و بی فرهنگی خانواده ام هیچی نشدم. حیف شدم. تمام شدم.

به همه میدن این وامو.پیچوندن نداره که

خدا کنه خواهر،اخه امروز یه جوری برخورد میکرد که انگار قراره این پولو از اون اقاهه قرض بگیرم  من هی میگفتم وام فرزند میگفت نداریم،گفتم وام جعاله گفت وام ۱۶۰ جعاله با وام زوجین رو هم میشه ۸۰۰،الان همش موندم وام گرفتن من با این مسئول وام چه کار سختی خواهد بود  

2805

چقد جو تاپیک چند روزه از روال قبلش خارج شده 💔😵‍💫

یه گزارش از عملکرد آبان ماه بدم 

۱- اقساط و بروز واریز کردیم 

۲- یه ست لباس کامل برا همسر خریدیم ( کت شلوار پیراهن کراوات کفش کمربند + یک کتونی )

۳- خرید احساسی نداشتیم ،رستوران خیلی کنترل کردیم 

غذا از بیرون و کترینگ اصلا نخریدیم 

۴- یه بدهی ۶۰ تومنی پولش آماده اس ولی دوستمون گفته باشه دستتون هر وقت لازم داشتم میگم منم گذاشتم تو ویپادم 

فکر نمیکردم بتونم پس انداز طلایی بخریم ولی دقیقا ۳۰ آبان وام ۱۵ تومنی پشتوانه فعال شد ولی پولش تو حسابه شنبه یکشنبه میرم خرید حالا نمیدونم چی بگیرم یا ربع تاریخ قدیم میگیرم یا پارسیان که با پس انداز آذر ماه ایشالله تبدیل به امامی تمام بکنم 

یه ۲ میلیون هم گذاشتم کنار برم چند قلم وسیله میخام واسه اشپزخونه مثل سینی و شکرپاس و ..  

در جهت امورات بچه ها هم 

دخترمو کلاس بازی و سرگرمی ثبت نام کردم فعلا یک ماهه نوشتم اگه خوشش اومد ادامه میدیم شهریه اش ماهانه ۲۸۰۰ بود باید ببینم نسبت به قیمت کیفیت چه طوره 

و در جهت رسیدگی به خودم 

باشگاهمو مرتب میرم با مربی خصوصی ‌و واقعا  تاثیرش و دارم میبینم

✳️ من چند روز بود که ذهنم درگیر کم و کسری ها بودم 

سر و ته چیزایی که میخام شاید بیست میلیون هم نشه ولی رو مخم هست از  این هفته میخام هر هفته مبلغی بردارم و برم خرید هامو تکمیل کنم 

شاید پس اندازم چند میلیون کمتر بشه ولی واقعا ذهنم مرتب تر میشه 

من همین الان هم اقدام کنم باردار بشم چهل سالگی به دنیا میاد بعدی رو کی بیارم 😂😂😂😂😂بچه مادر میخو ...

🚫🚫

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

منم نظرمو ميگم اميدوارم كارساز باشه

عصاي دستم ماكروفر سولاردام هست براي گرم كردن نون وغذا عاليه و كيكو پيتزا لازانيا درست ميكنم

ابميوه گيري تو اين فصل كاربرد داره براي اب هويج و اب سيب 

غذاساز و خورد كن اونم كاربرد داره براي سبزي عاليه گردو هم ميسابم خوب ميشه

هواپز كاربرد داره 

تو فكر جاروشارژي عصايي هستم براي مني مه بچه كوچيك دارم فكر ميكنم كاربرديه

زودپز در مواقع فوري فكر ميكنم ضروري باشه

ساندويج ساز براي بچه دارها خيلي كاربرديه

من جديدا يه تابه پنكيك خريدم راحت توش پنكيك گردو يك دست درست ميكنم ته قالب هم عكس حيوانات داره روي پنكيك عكسش ميوفته بچه ها دوست دارن و هيلي هم سالم هست

تابه چدن هم خوبه روغن زياد نميبره

چرخ گوشت هم براي من كاربرديه هم گوشت چرخ ميكنم هم موادكوكو عدس ،فلافل ،شامي ماه رمضون.....

چايساز هم براي مهمون بيرون ميارم مارك فلر هستش 

اينا به ذهنم رسيد 

هميشه موفق و شاد باشيد

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانم ها طلایی که از دی ج میخرید همراه با فاکتورهستش الان طلای کو اجرتش با ۱۴ درصد گذاشته‌

تو قسمت سفارش فکتور به صورت فایل پی دی اف هستش. میشه دانلود کرد.

بعضی ها هم کاغذی ارسال میکنن

سلام و وقت بخیر ب تموم اعضای عزیز تاپیک ♥️🌱🖐🏻رویا جان @royayezendegi میستم و خیلی معذرت میخام از ...

من از این به بعد دیگه پیامی تو تاپیک نمیزارم.

چرا چون تا میای حرف بزنی دوتا آگاهی بدی دوتا آگاهی کسب کنی همش میگن خارج از بحث. اسم تاپیک مدیریت اقتصادی هست و فقط باید راجب چیزایی که مدیریت کردی صحبت کنی باید بیایم هر روز تو تاپیک بگیم من امروز دویست هزارتومن کم خرج کردم فلان قدر طلا خریدم فلان چیزو میخواستم نخریدم از فلان نیازم فلان جا گذشتم

که همه به به چه چه کنن...اینکه این پست هایی که گذاشتم غیر مرتبط بود اقتصادی نبود ولی جنبه های دیگه ایی داشت که میشد بهش فکر کرد و یکجورایی هم به اقتصاد مربوط میشد اگه ذهنمون رو باز کنیم و چشمامون رو نبندیم.

عزیزدل شما خودت چند روز پست گذاشتی که حالم خوب نیست فلان و از معصومه خواستی برات حرفای انگیزشی بزنه،اون حرفها و پست ها به موضوع تاپیک مربوط بود؟!

اگه بخوایم فقط از مدیریت بگیم باید خیلی از حرف ها گفته نشه.

من اینجارو مثل یک اجتماع بزرگ و اموزنده میبینیم که باعث رشد تو هر زمینه ایی میشه.

پیام هایی غیر مرتبطه که میشه با یک لایک فقط نشون داد،ولی داخلشون قلب و استیکر خالیو مرسی ممنون و اره والا ایناس

سلام دوستان یه کاردرمنزل پیدا کردم تودیواربسته بندی حبوبات بعد اولش که رفتم داخلش نوشته 99تومن هزینه ...

بله صدر در صد.

خواهشمندم این چرتا پرتاب مربوط به فرزند آوری  تموم بشه.

اخه آنلاین شاپ هم سودش کمه هم نیاز ب سرمایه داره

اگر حوصله دارید ترید یا تولید محتوا یا دراپ شاپینگ و فروش اجناس دیگران 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
عزیزم کاش منم جرات پیدا کنمقبلا یه انگشتر سنگین خریدم از بازارموقع فروشش طلافروش آشنا بودبهم گفت سرت ...

جرات نمیخواد هممون ازمون و خطا داشتیم عزیزم مثلا من خودم سالها پیش ۲۷ گرم طلا دادم براب تعویض ۲۴ گرم شد طلام تازه نقدم ازم پول گرفت درسته تو این سالها سود خودشو کرده ولی سه  گرم هم کم پولی نیست 

اول اینکه همیشه گرم طلا رو بپرس دوم بپذس چند درصد میزنید و وقتی درصد گفت بجو حالا قیمت تومنشو بگید مثال گرمی ۴۵۵۰ طلاس 

۵۹۰ اجرتش میشه چنجا قیمت در بیاری متوجه میشی و همونجا بگو میله و اهک نباشه توش چون موقع فروش میارم برای خودتون 

من یه زنجیر خریدم جدیدا گفتم اگر قراره بعدا فنرشو در بیاری همین الان وزنشو کم کن گفت نه  بیار برای خودم در نمیارم 

2810