2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
منم مشکل شما رو دارم نونا جون منم منتظر نظر مشاورت هستم هفته پیش با خودم برده بودم بانک چون نمی خواست بیاد تو خودشو چسبوند زمین و کلی ابرو ریزی کرد و کلی خجالت کشیدم صدای وحشتناکی از خودش در اورد همه خیره شدم به حرکات وحشیانه این بچه فک کردن این بچه از پشت کوه اومده :))))))))))))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایلیا هم تقریبا همینطوریه با این تفاوت که خیلییییییییی لجباز شده و همش میخواد مخالفت کنه مخصوصا موقع پوشک و لباس عوض کردن که دیگه میکشتم...دیوونم کرده...اکثر اوقات هم دیگه تحملم تموم میشه و دعواش میکنم
سلام آوین من هم خیلی شیطون شده تقریبا هر روز تمام لباساشو از تو کمد وکشو هاش میریزه بیرون دیگه خسته شدم از جمع کردن وقتی هم منعش میکنم گریش شروع میشه ترو خدا به منم بگین باید چی کار کرد چند روز پیش یه تاپیک زدم پرسیدم چی کار کنم که همه گفتن اقتضای سنه و طبیعیه که درسته اما دلم نمیخواد دخترم بی ادب بار بیاد مخصوصا تو مهمونی دیدین آدم چه خجالتی میکشه؟
من خودم تو خونه هر چی رو که با جیغ و داد و فریاد بخواد بهش نمی دم ..خیلی سخته که بتونی طاقت بیاری ولی پا رو دلم میذارم ..اصلا توجه به گریه هاش نمی کنم و از اون مکان هم دور میشم و اگه بشه رادین رو هم میارم بیرون.......بعد چند بار میفهمه که اینجوری اون وسیله یا کار خاص رو بهش نمیدم.....البته این شرایط مدام تکرار میشه چون رادین خیلی چیزا رو می خوا د:دی
بچه ها من واقعا سر جدا کردن اتاق رادین موندم..........رادین از اول تو تختش کنار تخت ما خوابیده......هم برام سخته که چون شب شیر می خوره اتاقشو جدا کنم از طرف دیگه می ترسم هر چی بزرگتر میشه سخت تر بشه؟؟؟؟به نظر شما دیر نمیشه؟
سلام من یه سوال دارم نی نی های شمام مثل دختر منن؟دختر من با اینکه شبی یه قرص کامل سیپروهپتادین میخوره(واسه اشتهاش)و اونم تا حدودی خواب آوره اما اصلا خوب نمیخوابه تا صبح حدودا 3 بار پا میشه شیر خشکیه یه بار قبل از خواب میخوره گاهی هم 6 صبح واسه بار دوم یعنی وقتی بیدار میشه شیر نمیخواد پا میشه حرف میزنه دست میزنه کلا بیدار میشه و باید دوباره با کلی سختی بخوابونمش از 7تا 10 صبح هم همش تو خواب گریه میکنه یعنی همه نی نی ها اینجورین؟
مامان موشه پسر منم از اول بد خواب بود گاهی خیلی تو خواب گریه میکنه و پا میکوبه....البته از وقتی که فقط شیر خشک میخوره از شیر دادن بهش راحت شدم...چون من شیر درست میکنم میذارم بالای سرش خودش دیگه یاد گرفته بلند میشه بر میداره میخوره و دوباره میخوابه...البته گاهی هم نق میزنه من بهش میدم
من خودم بیدار میشم شیر درست میکنم براش و میدم دستش و میخوابم....حتی اگر یکی دوساعت دیگه بیدار بشه و بخواد مونده شیر قبلیشو بخوره ازش میگیرم و یکی دیگه درست میکنم.....خیلی وقتها تو این فاصله خیلی هم گریه میکنه ...الان که دیگه شبها حداقل 1 و حداکثر 2بار بیدار میشه 2 تا شیشه میذارم بالای سرم و آبش میکنم که وقتی بیدار شدفقط بخوام شیر اضافه کنم و بدم دستش
منم کار مریم جون رو می کنم. پارسا هم تا صبح ممکنه چند بار بیدار بشه و نق بزنه. معمولا قضیه با پستونک حل میشه و 1 تا 2 بار هم شیر می خوره. منم آب جوش میریزم تو فلاسک و با شیشه میذارم دم دست و تا بیدار میشه فوری شیر درست می کنم و میدم دستش و می خوابم. خودش شیرشو می خوره و شیشه رو میندازه بیرون تخت... سختی کار اینجاست که همش باید تو راه بین اتاق خودمون و اتاقش باشم... ولی خوب چاره ای هم نیستو دارم مقاومت می کنم که برش نگردونم تو تخت خودمون. مگر اینکه تا صبح خیلی گریه کنه
2810