2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
بچه ها گفتم یاد اوری کنممم واسه ایام عید حتما قطره استامینوفن نو و چند بسته پمپرز اضافی و بقیه داروهای لازم رو تو خونه داشته باشید

چک کنید حتما
البته میدونمم همتون حواستون هست محض یاد اوری بود فقط

ایشالا که اصلا لازم نمیشه
بوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چراغ اتاق ساینا رو خاموش می کنم ولی چراغ یک اتاق که یک کم نزدیک باشه به اتاق ساینا رو روشن می گذارم تا شب هم اگه خودمم بیدار شدم خواستم بهش شیر بدم یه چیزائی ببینم اقلا.
What is normal? Depends what you want to do

مامانای آبانی من عاشق این تاپیکم ادامه بدین لطفا"""""""""""""""""""""""""""""""""
من مامان آبان 89 هستم و واقعا" از تجربیاتتون بهره بردم
خواهش میکنم نذارین این تاپیک خاک بخوره

امضــا نـدارم انگشـت میـزنــم...
سلام . من مامان البرزم. البرز جدیدا میل به کارایی داره که ازش منع میشه نمیدونم چکار کنم. هر وقت بهش میگم نه فکر میکنه دارم باهاش بازی میکنم ، حتما اون کارو انجام میده مثل اینکه بخواد توجه منو جلب کنه. به نظر شما من چکار کنم
منم دقیقا همین مشکل و دارم با پارسا . نمی دونم چیکار باید بکنم. مشکل جدید هم اینه که دیگه راه قبلی یعنی پرت کردن حواس هم کارساز نیست. تازگی هیچی از یادش نمیره. می تونم نهایتا 5 دقیقه سرش رو با چیز دیگریگرم کنم ولی بعد 5 دقیقه دوباره بر می گرده سر سوژه قبلی و شروع می کنه به بهانه گیری و گریه و زاری و جیغ و داد و در نهایت خودشو می زنه زمین... تقریبا دیگه نمی تونم بهش محل ندم چون می ترسم بلایی سر خودش بیاره... کمکم کنید اگه پیشنهادی دارید
مهدیه و نونا جون آریانوش هم همینطور شده.منم موندم چیکار کنم.اگه چیزی رو که میخواد بهش ندم انقدر جیغ میزنه و گریه میکنه که اشک از چشمهاش درمیاد.تو بغلم که باشه موهامو چنگ میزنه و خودشو به عقب پرتاب میکنه.موندم چیکار کنم.بیرون که باشیم بدتره چون به قول مهدیه آبروریزی میکنه و آدم محبور به تسلیمه.اگه راهی بود اینجا بگید ......
فکر کنم تنها راه منع بچه ها از موقعیتهای خطرناک پرت کردن حواسشون با یک چیز جذابتره ساینا گاو اوتیستشو خیلی دوس داره باهاش فوری از چیزای دیگه ذهنش منحرف می شه
What is normal? Depends what you want to do

2810