2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
نونا جون بنظرم تاپیک مامان سپند میان وعده های خوبی داشت.
در مورد غذا های نجویده وبعد کشف شده منم مشکل دارم.ولی بیخیال شدم....بنظرم بعدا یاد میگیرنکامل بجوند.
ولی شیر شبانه رو دوست دارم کمتر کنم.حسنا هر 2 ساعت بیدار میشه وبغیر از شیر خوردن راه دیگه ای برا خواب دوباره نداره......یادمه با پسرم هم تاوقتی از شیر بگیرمش همین مشکل رو داشتم.فکر کنم علت عمده بیدار شدنش گشنگیش باشه
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
من شبا شیر ندادم تا حالا . ولی اگه صحبت سر دم صبح باشه پایه ام .. اوستا هر ساعتی از شب بخوابه (مثلا ببن 9 تا 12 شب ) دیگه تا 6 تا 8 صبح بیدار نمیشه که اونم یبار شیر میخوره و میخوابه تا 10 یا 11 ..البته این عادت رو از شیرخوارگی اش داشت . الان که شیر کمتری میخوره . مسلما سعی میکنم اخر شب بهش یه غذای سیر کننده بدم . مثلا یمقدار از شام یا ناهارش ، و مطمئن شم که سیر شده و بعد خودش کمکم پلکش سنگین میشه .. سعی میکنم نذارم از 6 عصر به بعد بخوابه .. تا وقتی خوابش میبره سنگین بخوابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت نگین . باید دست و پای اوستا رو ببوسی ههههههههههههه. امیررضا مشکل گرسنگی نداره که شبا بیدار میشه . انگار یه جورایی وابسته شده بعضی شبا میاد رو بالش من می خوابه فکر کن البته هنوز اجازه ندادم بین من و شوشو بخوابه ولی همچنان کنار ما حضور فعال داره و معمولا هر دو سه ساعت یه بار بیدار میشه از هفت صبح تا نه هم که دیگه نیم ساعت نیم ساعت
رادین دو ماهییه که شبا خیلی بیدار میشه با ناله هم بیدار میشه میاد میفته رو سینم و شیر میخواد کمی که میخوره دوباره غلت میزنه میخوابه گاهی اوقات به نیم ساعت هم رسیده کلافه می شم شبا بیشتر خودش اذیت میشه طفلی خواب کامل و راحت نداره چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن قبل از خوابم کامل سیرش می کنم
سلام دوستتت جونااا سوژین سه چهار روز مریض بود اسهال و استفراغ و بعدش هم من ازش گرفتم چشمتون روز بعد نبینه یه هفته!!! هفت هشت سالی بود فکر کنم اینجوری مریض نشده بودم و خیلی سخت بود با تب و مریضی شیر دادن مداوم! نمیدونم چی شده بعد از مریضیش شدیدا به من وابسته شده و هی میخواد شیر بخوره یه جور عجیبی تقریبا شب تا صبح نیم یا یه ساعت یه بار و توی روز هم یه ربع یه بار در حالیکه دو ماه بود دیگه توی روز اصلا شیر نمیخورد نمیدونم کاری باید بکنم یا با گذشت زمان دوباره درست میشه؟! شما نظرتون چیه؟
در مورد دندون من همیشه بعد از قطره آهن بهش آب میدم که دهنش شسته بشه و بعد با یه پنبه خیس میکشیدم روی دندونش و الان چند ماهه که مسواک میزنم البته شوهرم بغلش میکنه و دستشو میگیره من از قبل پنبه رو خیس میکنمو آبشو میگیرم که آب نداشته باشه که تازه باعث بشه خمیر دندنا توی دهنش پخش بشه یا یه وقت آبشو قورت بده پنبه رو میچلونم حسابی یه کوچولو هم خمیر دندون میزنم سر مسواکش آماده نیکنم یه لحظه شوهرم توی بغلش دستشو میگیره و من سریع دهنشو نگه میدارم مسواکو میزنمو فوری پنبه رو میکشم اصلا خمیر دندون به زبونش هم نمیرسه فوری تمیز میشه البته باید خیلی سریع باشه که یه وقت دهنشو نبنده و آب دهنشو قورت بده تا حالا پیش نیومده که بتونه قورت بده فکر میکنم فلورایدش خیلی میتونه موثر باشه چون هر کاری کنیم آخرش شب تا صبح یک بار هم شده شیر میخورنو قند شیر خیلی دندونو می پوسونه در مورد الان دختر منکه شبی صد و سی هشت بار شب تا صبح شیر میخوره که دیگه هیچی اگه فکری به نظرتون میرسه بگین بهم
راستی مریم یکی از اقوام ما دخترش عادت کرده بود میزد توی صورتش با یه روانشناس صحبت کرده بودن گفته بود به محض اینکه اینکارو کرد فورا حواسشو پرت کنین و اصلا عکس العمل نشون ندیدن یادمه تا اینکارو میکرد مثلا بهش میگفتن بابای بابای حواسش پرت میشد و خیلی زود از سرش افتاد، من این مشکلو در مورد سوژین پیدا کردم که وقتی توی خونه دمپاییی رو فرشیو برمیداشت میگفتم نه بندازش الان از علاقه مندیهای شدیدش شده! هر جا ببینه بر میداره دو تاشو با هم بغل میکنه بعد تا من نگاهش میکنم میندازه خودشو دعوا میکنه همون مدلی که من دعواش میکردم دستشو تکون میده و متاسفانه جز بازیهاش شده! انقدرم عاشقانه در آغوش میکشدشوووون که نگوووو
آهان مریم خواهر منم بچه که بود از لوازم برقی که روشن میکرد مامانم میترسید ولی وقتی بزرگ شد تا الااان که شوهر کرده یه وروجکه بی کله و نترسی شد که واقعا بعضی وقتا میگم خدا به مامانم خیلی صبر داده بوده مهدیه دیدتش میدونه نگرانه ترسش نباش، فکر نمیکنم ربطی به شخصیت آینده اش داشته باشه و دلیل این باشه که آدمه ترسویی میشه در آینده
مریم جون امیررضا تا پنج ، شش ماه پیش به شدت از جارو برقی می ترسید در حد سکته کردن جیغ و داد راه می انداخت و گریه می کرد ختما باید باباش خونه می بود و بغلش می کرد تا من جارو کنم کم کم سعی کردم ترسش رو کم کنم جارو برقی وقتی خاموش بود می دادم دستش و می گفتم بازی کن ببین که ترسی نداره جوری شده که الان خودش میاد از دستم می گیره که جارو کنه . همش میاد دکمه هاش رو می زنه و می خنده و فرار می کنه خلاصه مصیبتی دارم برا جارو کردن ازبس خاموشش می کنه . تازه یه دکمه اش رو از بس فشار داده خراب کرده . موقعی هم که خاموشه . معمولا کله جاروبرقی جزئ اسباب بازی های محبوبشه . طفلی بچه ام صبح تا شب خونه رو جارو می کنه . ضمنا جارو جزءاولین کلماتی بود که یاد گرفت در مورد همزن و مخلوط کن و بقیه هم همیشه با اشتیاق تمام می شینه کنارم تا کار کردنشون رو ببنه تازه بعضی ها رو هم یاد گرفته هههههههههههههه. البته الان چون همیش جارو دستشه به شک افتادم که کارم درست بوده یا نه ؟ می گم شاید از اونور بوم افتاده و زیادی نترس شده . اخه متاسفانه تازگی دو شاخه رو هم می خواد از پریز بکشه و بالعکس
یک تجربه: من هم تا چند وقت پیش با شب بیدار شدن تند تند پارسا مشکل داشتم. شب حسابی سیرش می کردم که گرشنه نشه و برای شیر بیدار بشه ولی فایده نداشت. پارسا چون زود می خوابه من حدود 8.5- 9 شام مفصل بهش می دادم و بعدش می خوابید. ولی فهمیدم که این کارم دقیقا اشتباه بود و باعث بیدار شدنش میشد. الان شام پارسا رو نه خیلی سنگین ولی مقوی بهش مب دم و کمی زودتر و با یه شیر کمی رقیق تر از معمول می خوابونمش. علت اصلی بیدار شدن به نظر من گاهی سنگین بودن و بیشتر از اون تشنگی بچه است. مواد قندی باعث تشنگی بیشتر و در نتیجه بیداری بیشنر میشه. الان پارسا شبا بختر می خوابه و در بدتریت حالت 2 بار برای شیر بیدار میشه
من در مورد مسواک زدن برای پارسا شدیدن دچار مشکل هستم. کلا دوست نداره به صورتش دست برنی به همین خاطر شستن صورتش و بدتر از اون مسواک زدن براش برام و برای خودش کابوسه. چیکار کنم. شما با دستمال پاک می کنید یا مسواک انگشتی؟ (دونه دار یا برس دار؟) با خمیر دندان یا بدون اون؟ روزی چند بار؟؟
من هیچی! اوستا سریع پنیک میکنه و غش میکنه از گریه . اینجوری بیشتر میترسونمش .. فعلا همه چیز رو سپردم دست خدا :))) امیدوارم دندوناش خراب نشه . فعلا داره اموزش تصویری میبینه .. ولی اصلا زدیک هم نمیشه بهم
طور کلی رویش دندان های شیری در فک پایین زودتر از فک بالاست. البته زمان رویش دندان های شیری و دائم بسیار متغیر است ترتیب رویش دندان های شیری معمولابه شکل زیر است.

اولین دندان شیری که رویش می یابد ثنایای میانی پایین (10 - 6) ماهگی است پس از آن ثنایای میانی بالا(12- 8) ماهگی سپس ثنایای کناری بالا(13 - 9) ماهگی و ثنایای کناری پایین (16 - 10) ماهگی. پس از دندان های قدامی اولین دندان آسیای شیری فک بالاو پایین حدود 16 ماهگی و دندان های نیش شیری 19 ماهگی و آسیای دوم شیری حدود دو سالگی رویش می یابند در این سن کودک 20 دندان شیری دارد.
امید دارم، پس هستم
من یک مدت جلوش مسواک زدم و الان چند روزه مسواک رو میدم دستش خودش تو دهش میچرخونه البته رو لثه هاش نه دندوناش. خودم هم با مسواک انگشتی تمیز می کنم اونقدر گازم میگیره که پشیمون میشم تحت هیچ حالت دیگه ای هم اجازه نمیده دست وارد دهنش بشه برا همین گاز و ............ برا من بی فایده است دو تا دندون جلوسش هم لک سیاه زده به مبارکی
امید دارم، پس هستم
تارا تقریبا 12 اگر !!!!!!!!!!!!! بخوابه 5 صبح یا 6 بلند میشه وخیلی تو شب بیدار نمیشه به شرط آنکه جای خوابش وسیع باشه و امکان غلت زد ن داشته باشه و همینطور پتو خدای نکرده روش نباشه و گرنه 20 بار پا میشه .من ندرتا تونستم بدون شیر بخوابونمش .البته چون کمبود وزن داره من از هر فرصتی برا ی شیر دادن استفاده می کنم
امید دارم، پس هستم