2777
2789

دیروز یکی از فامیلای نزدیک همسرم رفت حموم وقتی اونجا بودیم،بعد به پسرش گفت بیا پشتم رو لیف بکش😐😐😐😐

من اونجا بودم،همسرش،دختر 12 سالش،ولی به هیچکدوممون نگفت

البته برای هیچکس غیر عادی نبود اونجا،اصلا اهمیت ندادن،ولی من دهنم باز موند.البته خانومه فک میکنه کارش درسته و چون پسرشه اشکالی نداره،یعنی با قصد بدی به پسر نمیگه،ولی پسرش چی؟؟؟؟؟تو این سن😐😓😫😫😫

یه بارم به من گفت من پیش بچه هام همیشه راحت میگردم تا این چیزا عادی باشه براشون و چشمشون دنبال این و اون نباشه

نتونستم بگم اخه خانوم محترم پسرت تو سن بلوغ و حساس ترین دوره زندگیشع،چرا اینکارو میکنه باهاش؟

بجای اینکه کمکش کنی،داغون میکنی شخصیتش رو

به نظر شما کارش ایرادی نداره؟

من خیلی ذهنمو مشغول کرده این قضیه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی دیگه راحتره

خیلی

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

امیدوارم عاقبت کارش شر نباشه

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بعضیا تزهای روشن فکریشون اینقدر زیاده که کلا از شدت روشنیش کور شدن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
بیشتر ببینید