2777
2789
عنوان

حموم رفتن یه مادر با پسر16سالش😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 206692 بازدید | 145 پست

باید شعور پدرش برسه و نذاره

مثلا واسه منم عجیب بود وقتی  وارد خانواد ه شوهرم شدم و دیدم خواهرای شوهرم قشنگ سینه هاشون تا کجا جلو بابا و داداششون بازه و شلوارک تنگ میپوشن

فکر میکردم حجاب آدم جلو شوهرش با جلو پدر و برادرش باید فرق داشته باشه🤔🤔🤔🤔

بچشمش هنوزبچه س ولی خوب درست نیس ۱۶ساله دیگ بچه نیستکه 

اره میگه پسرم مثل بقیه پسرا نیس،هیچی نمیدونه😯

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهر نادونه منم به شوهرم میگه بیا لیف بطن درصورتی که من و خواهرشم اونجا بودیم شوهرم داره ۲۸ سال ...

واااااا اون دیگه از این بدتره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من هیچوقت یه بچه ی دوسه ساله رو هم نمیبرم حموم با خودم

مگر اینکه لباس تنم باشه بخوام فقط بچه رو حموم کنم

زمانیکه مرگم  فرا برسد این منم که باید بمیرم ؛پس بگذار آنگونه که میخواهم زندگی کنم!
خاک توسرش کنن معمولا زن های بی سواد و بی فکر این مدلی فکر میکنن همسایه ماهم پسراشو اینجوری مثلا یخ ...

همیشه هم با سوادارو مسخره میکنه،میگه درسته درس نخوندم ولی خیلی سرم میشع

البته توهین به بقیه نباشه ها،فقط این خانوم مد نظرمه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

به نظرم تو اون جمع فقط و فقط باید به همسرش میگفت حتی به دخترش یا یه خانوم دیگه هم نباید میگفت .اینکه راحت بگرده مثلا پیراهن کوتاه بپوشه با اینکه لخت خودشو نشون بده فرق داره .نباید یه حیایی بین فرزند و والدین باشه؟به شوهرشم اجازه میده همه چیشو به دخترش نشون بده که عادی شه؟

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
بیشتر ببینید
والا مامان من یادم نمیاد بلوزشو جلو داداشم عوض کنه درسته محرمه ولی دیگه حدو حدودم چیز خوبیه 

من از یکسالگی پسرم اصلا پیشش لباس عوض نکردم با اینکه بچه اس ولی باز رعایت میکنم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بیشتر ببینید
ایول

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
بیشتر ببینید
باید شعور پدرش برسه و نذاره مثلا واسه منم عجیب بود وقتی  وارد خانواد ه شوهرم شدم و دیدم خواهرا ...

اینقدر بدم میاد بعضیا وسط سینه رو جمع نمیکنن جلو داداش یا پدر  .اصلا چندشم میشه  

واااااا اون دیگه از این بدتره

خیلی خانواده ی بیشعورین

تازه پاهاشم کاملا باز کرده بود منتظر بود پسرش بیاد😣

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
بیشتر ببینید

به نظر من که باید رعایت کرد.نمیگم چادر چاقچور بپوشن ولی لخت گشتن جلوی پسر بچه توی این سن فقط باعث انحرافش میشه.چقدر بعضیا بی اطلاعن واقعا .همین بچه فردا دور از جونش یه ادم با بیماری جنسی میشه که هم به خودش هم به بقیه اسیب میزنه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
بیشتر ببینید
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

تو این مسئله این حرف اشتباهه . باید بنظرم بهش میگفتن فردا ممکنه به خواهرش تجاوز کنه شهوت ادما رو به ...

آفرین منم به اینا فکر میکنم،چون خواعرشم اصلا دوست نداره

ولی جرات نکردم چیزی بگن،سنش خیلی از من بیشتره