2777
2789
بچه ها وزن پسرم خیلی کمه چیکار کنم.الان یک سال و 2 ماهشه ولی فقط 9 کیلو.البته من فکر میکنم از دندون اسیابیشه که داره بیرون میاد؟بچه های شما چطورن؟چیکار کنم وزنش خوب بشه؟آخه غذا هم بد نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رادی دیشب 4 تا بوسم کرد.............آخه عصرش برده بودم مهمونی که اونجا خانومه همش بهش محبت میکرد به پسری خیلی خوش گذشته بود خدا قسمتتون کنه از این بوسا
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
سلام به همگیه دوستای با معرفتمخوب فراموشم کردید.دلم براتون تنگ شده بود.چندروزی شمال بود.اینترنتم هم بعدش قطع شد.
لالا لا لا گلم باشی انیس و مونسم باشی بیاریم تشت و آفتابه بشوییم روی شاهزاده که شاهزاده رو خدا داده که اسم نازش آقا شهراده
هورااااااااااااااشهراد هم از 22راه افتاد.اما هنوز خوب خوب نمی ره.ولی پیشرفت کرده حسابی.همه راه افتادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقت نشد پستا رو بخونم بچه ها.
لالا لا لا گلم باشی انیس و مونسم باشی بیاریم تشت و آفتابه بشوییم روی شاهزاده که شاهزاده رو خدا داده که اسم نازش آقا شهراده
پدر شوهرم بیمارستانه.قلبش حسابی اذیتش می کنه.دکترا هم عملش نمی کنن.می گن طاقت نمیاره.خیلی مرد شریفییه.تو رو خدا براش دعا کنید عزیزان.ممنونم
مامی خورشید جون انشاء الله هر چه زودتر حال پدرشوهرت خوب بشه. راه رفتن گل پسرت مبارک باشه.آراد من که هنوز راه نمیره ودست به دیوار میره.روی پاهاش می ایسته برای یکی دو دقیقه ولی قدم برنمیداره.
إلهي و ربي من لي غیرك
دوست گرامی تمایل به خرید پوشاک کودک اصل (مادر کر - کارترز - کلوین کلین و ... ) به صورت آنلاین دارید ؟ می توانید به گروه لباس کودک باران در وایبر با شماره 09350528294 ملحق شوید .و همچنین از سایت ما دیدن نمایید .www.baranonline.com
سلام مامی جان بابور میکنی امروز به یادت بودم با خودم گفتم عجب مسافرت طوللانی داشت این همکار شنیدم ارسن رو دیدی . انشالله که خوب میشه .
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
بچه ها فردا بله برون خواهر شوهرمهههههههههههههه باید از صبح بریم اونجا اصلا حوصله ندارم میدونم یه دعوایی درست میشه راستی مهرسا داره دوتا دندون دیگه در میاره خیلی بد غذا شده
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
2810