2777
2789
سلام سلام همگی سلام اناییل جون مرسی که به نظر من اهمیت دادی. اسم پسرای گلت واقعا قشنگه. ما که دیگه از بچه دوم صرفه نظر کردیم وگرنه اگه یه پسر داشتیم حتما اسم یکی از پسرهای تو رو براش انتخاب میکردم. خوبه که کینه ای نیستی اما یه کاری بکن یا یه موقع خوب صحبتی کن در موردش که حداقل شوهرت بفهمه چقدر کارشون بد بوده. من و شوهرم هم حساب مشترک داریم و علاوه بر اون رمز کارتامون هم مثل همه و هر دومون بهشون دسترسی داریم. اما بدون اطلاع و رضایت هم کاری نمیکنیم. برای همین من دیگه نیازی ندیدم حساب دیگه ای داشته باشم. اما شما رو نمیدونم خودت هم راضی بودی این پول رو خرخ اونا بکنه یا نه. به هر حال نزار موضوع در این حد بمونه و کسایی که رفتار نادرست کردن به خودشون حق بدن. هورین جان این نی نی شما که میگی چیزی نمیخوره و اوضاع مزاجیشم که اینجوریه یه مشورت با دکترش بکنی بد نیست. شاید به چیزی حساسیت داشته باشه. مامی مهرسا این مهرسا خوجله خاله زخمش چطوره بهتره؟ خودت چطوری رو به راهی؟ با داعشیا خوب سر میکنی؟؟؟؟؟؟
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناییل جان من کاملا با نظر سارا موافقم باید یه حرکتی بزنی با گذر زمان دریافتم که گذشت از بسیاری مسایل نه تنها حال انسان را بهتر نمی کند بلکه درون انسان را پر از عقده هایی می کند که پس از چندی از طرفی نمی تواند با آن کنار بیاید واز طرفی دیگر نه زدودنی ست نه گشودنی... دقیقا! به قولی میشه unfinished business، اگر مطرحش نکنی یعنی آنرا در زیر فرش مخفی کردی، باید روزی با آن روبرو و درگیر شد.
نه چندان نرمی کن که برتو دلیر شوند ونه چندان درشتی که ا زتو سیر گردند.
سلام به همه امروز فسنجون رو با گردو اسیاب شده و گوشت چرخ شده درست کردم شکلش زیاد قشنگ نبود ولی در عوض رافاعل هم خوشش اومد مزش مثل همیشه بود ولی من خودم با مرغو ترجیح میدم چیکار کنم دیگه مجبورم ولی رافاعل هم مثل میکاییل از قرمه سبزی به دلیل وجود سبزی زیاد خوشش نمیاد ابگوشتو ترجیح میده
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
من که هنوز عسل ندادم امروز میخوام ته چین اسفناج درست کنم و به مهرسا هم میخوام بدم بچه ها شما الان چه بازی هایی با نی نی هاتون میکنید ؟ اونایی که کودک نخبه رو گرفتند باهاش کار میکنید؟
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
دالی موشه و تمرین پله رفتن که رافاعل اصلا برگشتنو بلد نیست و به قول میکاییل بدو بازی من با شما یه فرقی دارم اونم اینه که بیشتر بازیارو رافاعل با میکاییل شریکه مثلا با مردای جنگیشون سرگرمن یا هواپیما بازی یا ماشینای شارژی حالام که جدیدا دوچرخه سواری اتاق میکاییل کلا فروشگاه اسباب بازی هست اونقد اونجا سرگرمن که محلی به من نمیده این پسر کوچیک سی دی زبان میکاییل هم از جمله سرگرمیهای رافاعل هست و میکاییل موقع امتاحانای زبانش داغونه از دست داداشش
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
سلام مامانا من هم هنوز عسل ندادم. آوا عاشق چای شده. تا چای دست ما میبینه اینقدر نگاه میکنه و نا نا میگه تا یه کم بخوره. جدیدا هر چی میخواد با انگشت نشون میده میگه نا. حالا میخوام یه کم عسل تو چای بریزم بهش بدم. مامی مهرسا چه جالب منم امروز کته اسفناج درست کردم با ماهی برای اولین بار میخوام به آوا اسفناج بدم بخوره.من وقتی میام خونه همش با آوا بازی میکنم. بادکنک خیلی دوست داره. بادکنک بازی، دالی موشه، یه چندتا اسباب باری فکری مناسب سن خودشم داره که با اونا هم بازی میکنیم. با چندتا توپ پارچه ای که هر کدوم یه صدایی میدن بازی میکنیم به این صورت که من میشینم اینور میز رو زمین اونم اونور میز می ایسته بعد این توپا رو قل میدیم برای همدیگه. دیگه یه سری آهنگای بچه گونه داره که با اونا با هم میرقصیم و از اینجور کارا ...
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟