2777
2789

بچه ها من قدم ۱۶۸

وزنمم حدود ۶۰ 

یعنی نه کمبود وزن دارم نه اضافه وزن 

فقط یه مشکلی که دارم اینه که سینه هام خیلی کوچیکه.به عمه هام رفتم.ژنتیکیه.یعنی قبلا چاقترم بودم همین بود 

سایزش ۶۰ یا ۶۵ .یعنی فقط یه کف دست برجستگی داره 

الان ۲ ساله عروسی کردم.مطمئنم شوهرم از سینه های بزرگ خوشش میاد.می بینم گاهی کلیپ ایناذنگاه میکنه واسش جالب.اون اولا به شوخی یه چیزایی میگفت.دید ناراحت میشم دیگه نگفت 

ولی خودمم انقددررر حین رابطه حس بدی دارم.هی میخوام بهش فکر نکنم.نمیشه.هی میگم الان تو ذهنش میگه این چرا شبیه نوجووناست

یعنی شکمم تخت.کمر باریک.همه جا متناسب.این موضوع شدیدااا احساسمو تحت تاثیر قرار داره 

بچه هم ندارم.میگم حتی ریسک پروتزو به جون بخرم بچم درآینده چطوری شیر بدم.میگن خوب نیست کلا

نمیدونم چطوری کنار بیام😔😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانم گفت پروتز کرده و دکتر گفته برای شیر مشکلی نیست تاپیک من راجع ب سینه رو بخون اون خانم کامل گفته 

و اینکه واقعا سایز ۶۰ خیلی کمه و جذابیتی نداره سعی کن ی فکر اساسی برداری منم مثل خودتم و دنبال راه حل 

..

بنظرم مجبوری باهاش کنار بیای چون ژنتیکی سینت کوچیکه🙃

ولی باز خودم خیلی دوستدارم سینه هام بزرگ نباشه لاغر باشم گفتی مث نوجوونایی منم دوستدارم مث نوجوونا باشم😍😂

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

سوتین اسفنجی جکدار ببند جنس ساتن و اینا ک نرمه لباس خوابای خوب بپوش ارایش ملیح کن مسواک و حموم همیشه

به سینه نیس که بعدشم جلوش از خودت ایراد نگیر دیگه هرکسی یه جوریه اگر خواستی ام برو پروتز کن بچه حالا ک نداری بعدم شنیدم میگن ضرر نداره و ربطی نداره اگر پول میده