2777
2789
انشالله به سلامتی فارغ شی نیاوش جان
خدا رو شکر که بخیر گذشت و مشکلی هم برات پیش نیومد
منم با اینکه خیلی گرمایی هستم و جلو کولرم حتی عرق میریزم اما ناحیه شکمم رو با پتو می پوشونم
چون میگن نی نی تو شکم سرما میخوره و قلنج میکنه
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[خوش به حالتون چقدر وزناتون کمه
من بیچاره که دارم به 100 میرسم البته از قبلشم وزنم زیاد بودتوی این مدت سعی کردم خیلی وزن زیاد نکنم . دکترم هم راضی یود از اضافه وزنم . اما پدرم در اومد خیلی سخته که بلند بشم از جام .

اوف اوف گرمای هوا رو که نگو . ما که هم پنکه روشن داریم هم کولر بازم خیسه عرق میشم فکر میکردم فقط خودم اینط روی هستم .

تازگیس ها هم که خارش بدن دست وا هم اضافه شده
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
گرمای کاذبی که ما رو اذیت میکنه به خاطر بارداریه میگن اگه نی نی پسر باشه آدم بیشتر گرمش میشه

من لگن درد فقط اذیتم میکنه شبا میخوام این پهلو اون پهلو شم و از طرفی باید بشینم اینکارو کنم آه و ناله ام میره هوا

صبحم که میخوام بلند شم از جام بدنم انقدر خشکه و درد میکنه که لنگ میزنم

نی نی من خیلی تکون میخوره از صبح تا شب مثل قایقی که تو دریای متلاطم افتاده باشه شکمم اینور اونور میره

مال شما هم همینطوره؟ نمیدونم چرا یک لحظه آروم و قرار نداره انگار ناراحته اون توهه میخواد بیاد بیرون
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
S-h جان مگه وزن قبلت چقد بوده و الان ماه چندی که شدی ١٠٠ دختر حواست بده بعدش چطوری میخوای ابشون کنی :)
من از ٦٠ شروع شد الان ٧٣ کیلوم ٥هفته دیگه زایمانم البته به نظر خودم وزنم زیاده چون واسه بارداری اولم ٦٠ بودم شدم ٧١ ماه نه زایمان کردم وزنم پسرم هم ٣٨٠٠ بود ... حالا ببینیم این دختر میخواد چیکار کنه
بچه ها بیاین بگین چه روشی واسه زایمانتون انتخاب کردین و چرا؟؟؟
من زایمان اول سزارین بیهوشی بودم ولی این یکی احتمالا بیحسی رو تجربه کنم :) شنیدم دردش کمتر ولی هوشیاریش بیشتره :)
سلام به مامانای گل مردادی
من زهراسادات هستم و نی نی سومم مرداد ماه به دنیا میاد.
تو بارداری های قبلی حسابی فعال بودم تو نی نی سایت، اما این بار زیاد فرصت اینترنت بازی نداشتم.

نیاوش جون من هم زایمان اولم سزارین با بیهوشی کامل بود. دومی سزارین با بی حسی بود و خیلی راضی بودم. دیروز از دکترم پرسیدم این بار چه کار کنم؟ همون جواب دفعه قبل رو داد. گفت بذار ببینم مواد بیهوشی چه جور هستن و دکتر بیهوشی اون روز کیه. میگه اگه دکتر مهارت داشته باشه و خوب بیحس کنه اثرات و عوارض بعدش رو نخواهی داشت و بهتر از بیهوشیه. آخه خیلیا میگن بعد از بیحسی سردرد یا کمردرد مزمن دارن.
من الان هفته 32 هستم راستش تا هفته پیش هم بین طبیعی و سزارین شک داشتم ولی هفته پیش که رفتم دکترگفت
نی نیت هم درشته و هم بد جور رفته توی لگنت!!!!

خلاصه دیگه تصمیمم برای سزارین قطعی شد. و به احتمال زیاد با بی حسی.و بیمارستانم آیتیه. شما کدوم بیمارستان میخواین برین؟

راستی یه سوال من الان حدود 2 هفتس حالت تهوعم برگشته خیلی اذیت میکنه بخصوص صبح تا ظهر شما این جوری نیستین؟

پشت درد و کمر درد شدید هم دارم بخصوص اگر روی صندلی ناراحت یا روی زمین بشینم.تا الان 12 کیلو اضافه کردم

سلام منم تو هفته 33 وزنش 2060 بود. نگران نباش سونو دقیق نمیگه شاید بیشتر باشه
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
2810