2777
2789
سلام
من اول ازدواجم در عرض 6 ماه دو بار باردار شدم که هر دو تا رو با آمپول سقط کردم چون نه وقتش بود نه شرایطش رو داشتیم نمیتونستیم نگهشون داریم.
بعد از 5 سال که دوباره بچه خواستیم دیدیم نمیشه. رفتیم دکتر و فهمیدیم شوهرم واریکوسل گرفته که باید عمل کنه.
خودمم لکه بینی و کیست داشتم که سه ماه متفورمین خوردم بعد از عمل شوهرم 10 ماه که گذشت آبان 91 فهمیدم باردارم و حالا این اولین بچمونه که داره به دنیا میاد.
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
منم 2 ساله ازدواج کردم و این پسری هم نی نی اولمنه.

راستش من به این زودی بچه نمیخواستم داشتم خودمو برا کنکور ارشد آماده میکردم. ولی الان خیلللللللییییی دوسش دارم و فکر میکنم دیگه وقتش بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم دکتر گفتش که بچه پایینه و ممکنه زودتر به دنیا بیاد
انقد هول کرده بودم که یادم رفت بپرسم آزمایش لازمه یا نه، مامانا شما نمی دونید اول ماه نه آزمایشی چیزی لازم هست یا نه؟
سلام منا جون
نه آزمایش خاصی نداره ولی اگه میخوای خون بند ناف را ذخیره کنی حالا باید اقدام کنی که قبلش آزمایش داره .اطلاعات کاملش را توی سایتشون نوشته .
راستی دکتر به شما آمپول بتامتازون نداد برای کامل شدن ریه نی نی؟
إلهي و ربي من لي غیرك
هفته چند هستی منا؟
من تو اول ماه نه هستم اما دکترم برام آزمایش ننوشته ازش پرسیدم دیگه آزمایش ندارم گفت نه.
حالا دوشنبه دوباره برم شاید اینبار سونو بنویسه
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
سلام سایه جان، خون بند ناف به چه درد می خوره؟ نه آمپول بتامتازون نداد، کلا دکتر من خیلی سرخوشه یا اینکه من وضعیتم خیلی خوبه انقد ازش سوال می کنم همش میگه همه چی طبیعیه

سارا جون الان 36 هفته و 4 روز هستم سونو هم که یه ماه پیش دادم گفت جنین وضعیتش خوبه و سرش تو لگنه بعد خود دکترم گفت دفعه بعد بیای آزمایش می نویسم ولی ننوشت فک کنم آزمایش سرخچه و عفونت و اینا مد نظرش بوده بعد پشیمون شده
خوب پس خودتم که تو 9 ماهی اگه نیاز به آز داشتی برات مینوشت
دکتر منم گفت لازم نیست بنویسه هفته 32 هم اکثرا میرن سونو اما نمیدونم چرا گفت نیازی نیست
من نمیدونم بچه ام کدوم وری قرار گرفته
طبیعی میخوای زایمان کنی یا سزارین؟
CafeMom Tickers

طبیعی می خوام تاریخش می شه 2 مرداد اگه نی نی عجله نداشته باشه
سارا جون شاید این دفه که بری برات بنویسه البته اگه سزارین بخوای شاید فرق بکنه اما طبیعی حتما باید سر بچه پایین باشه و چرخیده باشه
نه طبیعی نمیخوام
تاریخ طبیعی رو گفته 9 مرداد اما من چون سزارین هستم 2 مرداده
CafeMom Tickers

منا جان جون بند ناف و نگه میدارن. اگر خدایی نکرده در اینده بچه بیماری خونی یا سرطان خون گرفت میتونن ازش برای درمان استفاده کنن. (خون بند ناف از سلول های بنیادی تشکیل شده)
موسسه رویان این کارو انجام میده. هزینش هم اول 1 میلیون و هشت صد میگیرن بعد سالی 100 تومن هزینه نگه داری.
ولی خیلی شرایط داره مثلا من خودم چون توی بچگی تب مالت گرفته بودم مشاورشون گفت ما نمیتونیم این کارو انجام بدیم.
منا 20

من هفته 31 رو دارم پشت سر میذارم بچه من پایین بود از اول

دکتر به من چیزی نگفت که امکان داره زودتر به دنیا بیاد . من خودم پرسیدم ازش گفت مشکلی پیش نمیاد اخه از ماه 4 در واقع از همون اول بچم تشریف برده بود توی لگن همیشه هم درد دارم اما دکترم گفت نترس زود به دنیا نمیاد
حالا چه طور دکتر شما رو اینقدر ترسونده؟

البته دستشویی که میرم فکر میکنم الان کلش در میاد
خسته شدم دیگه دلم میخواد زودتر این چند هفته هم بگذره
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
سلام بچه ها
امروز رفتم دکتر گفت 28 تیر میتونم برات وقت سزارین بدم اما چون نی نیت پسره بهتره تا 2 مرداد بمونه
حالا نمیدونم چرا پسر بیشتر بمونه براش بهتره.
وزنمم شده 80 کیلو قبل از بارداری 62 بودم به نظرتون زیاد نیست؟ شماها چقدر اضافه کردین؟
برای دو هفته دیگه هم سونو نوشت گفت بیار نشونم بده که دیگه قطعا بهت بگم کی
اما نامه بستری رو بدون تاریخ برام نوشت تو دفترچه ام
CafeMom Tickers

سلام مامانای گل :) خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم
من هفته 33-34 هستم دو روز پیش ییهو درد زیر شکم و پهلو گرفتم زنگ زدم دکترم ( حنطوش زاده) گفت برو بیمارستان خاتم معاینه شو مشکلی بود میام :(
منم رفتم تا ماما دیدم گفت برو از عفونت ادرار بده گر چه دو روز فبلش از داده بودم بهش گفتم از دادم و عفونت ندارم قبول نکرد رفتم از دادم جواب گرفتم زده بود شدید :( همون موقع بستریم کردن گفت اگه بستری نشی ممکمنه نصفه شب درد زایمان بگیری بهتره بمونی منم موندم تا صبح هر نیم ساعت دارو تو سرم و وریدی میزدن بهم ....
تا دم صبح بود که دردم از بین رفت فکر کنم دو تا هم بتامتازون زدن کمی بعد از دارو نفس تنگی میگرفتم که نمیدونستم حساسیت دارم به این دارو وای خوب زدن و منم صدام درنمیومد :)
هر چی بود به خیر و خوشی تموم شد و اومدم خونه

بچه ها خیلی مواظب باسید دکتر گفت احتمالا بدنت خیس بوده و بعد از حمام جلو کولر خوابیدی سرماخوردی عفونت کردی گفتم که بدونید اگه گرمایی هستید حداقل شیکمتون گرم بگیرید
تاریخ زایمان منم واسه سزارین زده 17 مرداد (عید فطر) :) که دخترم میاد دنیا
2810