2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناموسا رختخواب پهن میشه منم صدا کنین دوس دارم خو😓💓

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

نیمرو خواستم درست کنم روغن نریختم تابه سیاه شد😂

.

.

مادرشوهرم سوتینمو دید جلو خواهرشواهرم گفت ممه رو خوردن پوستشو انداهتن😲🙊

.

.

شوهرم داشت صبونه میخورد گفت شکر بیار جای شکر ، نمک ریختم تو شیشه اونم نفهمید چایش شور شد😂

.

.

روز مرد خواستم لباس زیر بخرم برای شوهرم چون جوراب و کمربند داشت رفتم مغازه گفتم آقا سوتین دارید؟🙊😲

تیکر تولد همسرم😊

تقریبا هفت سالم بود با بچه ها داشتیم تو کوچه بازی میکردیم یه خونه دانشجویی بود توی کوچمون «در واقع فقط یه اتاق کوچیک بود 

یه پسره توش زندگی میکرد اقا یه شب دیدیم دست یه دختری تو دستشه و رفتن داخل ماهم داشتیم بازی میکردیم که بعد چند دقیقه صدا آه و ناله شنیدیم واای مارو میگی به صفففف ایستادیم پست در از قضا یه قسمت از شیشه شکسته بوده و...اوه اوه حالا ما دو تا پا داشتیم دو تا دیگه قرض گرفتیم رفتیم پیش بابای دوستم گفتیم این اقاهه داره خانمه رو اذیت میکنع و لختش کرده😀😀واااای اقا زنگ زدن پلیس اومد اصن یه وضعی دیگه نمیدونم چی شدن دوتاشون