2777
2789
عنوان

لیفت ابرو خونگی

22535 بازدید | 18 پست

😄سلامی دوباره 👋🏻

اومدم یه آموزش دیگه بهتون بدم که خودم استفاده میکنم و ابروهامو لیفت میکنم 

اصلا هم باعث ریزش ابروهام نشده و دوامش هم چهار ساعتی هست 

خب خب فقط و فقط دوتا چیز لازم داریم 

یه فرچه ی ریمل که حسابی شسته شده باشه و تمیز باشه 

با یه صابون «حالا هر صابونی که باشه»من خودم صابون گلیسیرین خریدم .خب حالا بریم سر اصل مطلب .قبل از اینکه کرمی به پوستتون بزنید،فرچه رو خیس میکنید و بعدیکم میتکونید تااب اصافیش بره بعد هم فرچه رو روی صابون میکشید «انقد زیاد نکشیپ که کف کنه و باعث سفیدی ابروهاتون شع»بعد هم اروم روی ابروهاتون بسمت بالا شونه کنیدواگر جای خالی توی ابروهاتون هست با سایه ابرو یامدادابرو بصورت مویی پر کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و در ادامه اگر بالای ابروتون یعنی قسمتی از پیشونی  یکم صابونی شد با دستمال مرطوب یا یه دستمال کاغذی که خیس باشه تمیز کنید و بعد هم ارایشتونو انجام بدین 

به همین راحتیییی 

موفق باااشید😘😊

و در ادامه اگر بالای ابروتون یعنی قسمتی از پیشونی  یکم صابونی شد با دستمال مرطوب یا یه دستمال ک ...

يعني صابون بمونه روش؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
يعني صابون بمونه روش؟

اره دیگه این با صابونه 

هیچ سفیدی هم ایجاد نمیکنه«بشرطی که به فرچه زیااااد زیاااااد صابون نزنی  

بعد هم که از بیرون برگشتی صورتتو میشوری و تمیز میشه 

اره دیگه این با صابونه  هیچ سفیدی هم ایجاد نمیکنه«بشرطی که به فرچه زیااااد زیاااااد صابون نزنی ...

عزیزم پیشنهادتون عالیه اما به مرور زمان باعث ریزش ابرو میشه چون خاصیت اسیدی داره صابون ،،،،

اما ....

اما.....

ژل الوورا هم همین کارو انجام میده به بهترین شکل برای ابروهاتونم مفیده،،،😊

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

راه های دیگه برای داشتن ابروهای هالیوودی،،،،

اسپری مو یعنی همون تافت رو به مسواک تمیز اسپری کنید و به ابرو رو به بالا بکشید ،،،ابروهاتون منظم و مرتب رو به بالا میمونه ،،،اما این پیشنهاد هم دائم نباشه چون ضرر داره,,,

راه دیگه ژل ابرو مخصوص ابرو 😊

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....